Επίθεση με βιτριόλι: «Μου γύρισε το κεφάλι, το έκανα» – Τι απαντούσε η 36χρονη σε συγκρατούμενές της στη Θήβα

επίθεση-με-βιτριόλι-μου-γύρισε-το-κεφ-1298195

Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε πρώην συγκρατούμενη της Έφης Κακαράτζουλα. Η δράστις της επίθεσης με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου παρέμεινε κρατούμενη στις φυλακές της Θήβας για 17 μήνες.

Όπως περιγράφει η πρώην συγκρατούμενή της στην Espresso, το διάστημα που κρατείτο στη Θήβα η 36χρονη έδειχνε να μην έχει συνειδητοποιήσει την φρικτή πράξη της, ήταν κοινωνική και ποτέ απεριποίητη.

Όταν οι υπόλοιπες κρατούμενες την ρωτούσαν για την επίθεση με βιτριόλι, η ίδια “δεν έλεγε ότι έχει μετανιώσει. Το μόνο που έλεγε ήταν ‘Ε, μου γύρισαν τα μάτια, μου γύρισε το κεφάλι, το κάνα’. Αυτό. ‘Έγινε…’. Μόνο αυτό έλεγε”, θυμάται η συγκρατούμενη της Έφης Κακαράντζουλα.

Μέσα στη φυλακή, οι κρατούμενες την αποκαλούσαν “βιτριόλι”, όπως αναφέρει. “Δεν θα σταματήσει αυτό. Η πράξη σου σε ακολουθεί. Τίποτα δεν μένει κρυφό. Ποτέ δε θα ακούσεις το όνομα, είναι το αδίκημα που βρίσκεται εκεί. Μπροστά της όμως κανένας δεν θα τολμούσε να το πει αυτό”, είπε χαρακτηριστικά.

Επίθεση με βιτριόλι: “Ήταν κοινωνική και ποτέ απεριποίητη”

Σχετικά με την συμπεριφορά της δράστιδος όταν πήγε για πρώτη φορά στις φυλακές της Θήβας, η πρώην συγκρατούμενής της ανέφερε:

“Δεν θα έλεγα ότι είχε συμπεριφορά ενός ανθρώπου που είχε συνειδητοποιήσει την πράξη του, πού βρισκόταν, τι συνέβαινε, για ποιο λόγο ήταν εκεί… Δεν ήταν απομονωμένη, κλεισμένη στον εαυτό της -ήταν κοινωνική”. Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, περιγράφει ότι η 36χρονη “έβαφε τα μαλλιά της, έφτιαχνε τα νύχια της, δεν ποτέ απεριποίητη. Η συμπεριφορά της ήταν ενοχλητική”.

Ερωτηθείσα πώς θα χαρακτήριζε την 36χρονη, η πρώην συγκρατούμενή της σημειώνει:

“Έχει έναν ιδιαίτερα χαρακτηριστικό τρόπο να φέρνει τους ανθρώπους εκεί που θέλει. Μπορεί να φέρει τα πράγματα στα μέτρα της, ακόμα κι όταν όλη η κατάσταση είναι σε βάρος της. Όταν την κοίταζα στα μάτια έβλεπα έναν ψυχρό άνθρωπο, χωρίς κανένα συναίσθημα, χωρίς καμία ευαισθησία. Ακόμα και το χαμόγελό της όταν σου έλεγε “έλα, βρε, εντάξει” ήταν παγωμένο.

Σε έκοβε από πάνω μέχρι κάτω. Ένας άνθρωπος ψυχρός που θα μπορούσε να περάσει στο άλλο άκρο και συνεχίζει να έχει αυτή τη συμπεριφορά. Δεν είναι ένας άνθρωπος που έχει μετανιώσει, που θα ζητήσει συγγνώμη… Εγώ δεν πιστεύω ότι έχει μετανιώσει για κάτι. Δεν θέλει να τη λυπούνται”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook