Επίθεση με βιτριόλι: Ηχητικά ντοκουμέντα με τη φωνή της 34χρονης – Οι συνομιλίες με την χαρτορίχτρα

επίθεση-με-βιτριόλι-ηχητικά-ντοκουμέ-1202199

Η καθ’ ομολογίαν δράστης της επίθεσης με το βιτριόλι, αναζητά σε… χαρτορίχτρες το μέλλον της, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον της στο πρόσωπο που την ενδιέφερε εκείνο το διάστημα, με επιμονή, όπως θα ακούσετε, στο εάν εκείνος την απατά με μια… ξανθιά ή όχι.

«Περνάς καλά, με μελαχρινό, έχει μέσα στην καρδιά του αυτός μια ξανθιά που τον έχει μπλα μπλα και του την πέφτει. Έχει ειδήσεις, είναι σπίτι του, δεν έχουν βγει και του την πέφτει. Τα λόγια της πάνε εκεί και το καταλαβαίνει. Κατάλαβες, θα ακούσεις κάτι και θα πει μες στην καρδιά σου ότι κάτι γίνεται με αυτόν.»

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά και ούτε μόνο μια που η δράστρια απευθύνεται στη συγκεκριμένη γυναίκα που της ρίχνει τα χαρτιά, αλλά δείχνει να επικοινωνούν πολύ συχνά και μάλιστα, έχουν αναπτύξει και μια ιδιαίτερη οικειότητα. Το θέμα πάντα το ίδιο… ο μελαχρινός και η ξανθιά που του έχει γίνει «στενός κορσές»…

«Ένα τηλεφώνημα πέφτει και έρχεται σπίτι σου. Μιλάει με την ξανθιά, έχει αντιληφθεί ότι η ξανθιά είχε κάποιον άλλον, η ξανθιά δεν είναι ελεύθερη, σκέφτεται το κρεβάτι σου και το στρώμα σου. Και μάλιστα είναι καλά με τον άλλον.»

Ξεσπά στην χαρτορίχτρα

Όσο η χαρτορίχτρα συνεχίζει να της μιλά για την ξανθιά, η Έφη δείχνει να δυσανασχετεί έντονα… ώσπου τελικά, δεν κρατιέται και ξεσπά.

«Κάνεις λόγια εσύ ότι αυτός είναι ξεσηκωμένος με μία ξανθιά. Μωρή… Αυτά λες, αυτό είναι το παρόν και άμεσο μέλλον που σου λέω τόσην ώρα εδώ. Είσαι ξεσηκωμένη με αγάπη αυτόν. Και λες αυτός κάτι γίνεται με αυτήν. Και αυτός καταλαβαίνει ότι την πέφτει. Αρχίζει και καταλαβαίνει ότι αυτή την πάει αλλού τη δουλειά, τη θέλει αλλού. Δεν κάνει τίποτα, απολύτως. Ε, άμα σου λέω τώρα. Η πατσαβούρα την προηγούμενη φορά δεν υπήρχε και άργησε να μπει.»

Σε όλες της τις επαφές με γυναίκες που λένε τα χαρτιά, η μοναδική έννοια της Έφης είναι η πορεία των ερωτικών της… Τις ακούει προσεκτικά, δείχνει να πιστεύει απόλυτα τη κάθε τους λέξη, αλλά και να επεξεργάζεται στο μυαλό της όλα όσα της λένε ότι το μέλλον της επιφυλάσσει…

«Λοιπόν, αυτός είναι πια… τρώγεται για σένα κυρία μου. Ο Γιώργος λοιπόν ενώ έχει ήδη σχέση μαζί σου, έχει στεναχώρια για τη δουλειά, θα σε ζηλέψει με μελαχρινό, θα νομίζει ότι κάνεις κρεβάτι με το μελαχρινό. Τρώγεται και παρακολουθεί τι κάνεις. Κατάλαβες τι δείχνει αυτό; Πάλι δίπλα σου, όλο του το είναι και στις σκέψεις του όταν μπαίνει σπίτι του είναι για σένα». Αν και μελλοντολόγοι, δεν είδαν ποτέ τη φρικτή πράξη που θα έκανε η Έφη και ότι τελικά, θα κατέληγε στη φυλακή.

Η προσπάθεια να κλείσει ταξί την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι

Ένα αποκλειστικό ηχητικό ντοκουμέντο παρουσίασε το MEGA και η εκπομπή LIVE NEWS, στο οποίο καταγράφεται η 34χρονη κατηγορούμενη της υπόθεσης με το βιτριόλι τη μέρα της επίθεσης, να προσπαθεί να κλείσει ραδιοταξί.

Αναλυτικά η συνομιλία:

-Θα ήθελα ένα ταξί τώρα για τις 09.30 το πολύ για Ελευθερίου Βενιζέλου 231.

-Πείτε μου ένα τηλέφωνο.

-Δεν έχω κινητό, έχω βλάβη και έχω μονά το αμερικάνικο νούμερο.

-Πέστε το μου δεν πειράζει.

-Μισό, γιατί δεν το θυμάμαι… βέβαια, όχι δε θα σας το δώσω γιατί δεν πιάνει, δεν το έχω ενεργοποιήσει για Ελλάδα είναι εφικτό να είναι εκεί 09.30 ένα ταξί, να με περιμένει να το προπληρώσω;

-Πού θα πάτε;

-Για Μετς.

-Και το θέλετε στις 09.30;

-09.30, θα το προπληρώσω γιατί θέλω να με περιμένει. 20 λεπτά με μισή ώρα, όσο γράψει.

-Για να σας γυρίσει;

-Όχι, έχω δύο συνεντεύξεις και πρέπει να με περιμένει ένα ταξί για να πάω καπάκι στην άλλη.

-Το όνομά σας;

-Χατζηφωτίου Κωνσταντίνα.

Λύτρας: Έψαχνε τρόπο να σκοτώσει την Ιωάννα

Οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο η κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι αφορούσαν την Ιωάννα προκειμένου να την σκοτώσει, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα που μίλησε στο Live News.

«Η κατηγορούμενη θα προσπαθήσει να πει ότι πρόθεσή της δεν ήταν να σκοτώσει την Ιωάννα, αλλά να της κάνει μεγάλη ζημιά. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις έρευνες της αστυνομίας» δήλωσε αρχικά ο κ. Λύτρας.

Σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις του Live News για τις διαδικτυακές αναζητήσεις της κατηγορούμενης, ο δικηγόρος της Ιωάννας δήλωσε: «Οι αναζητήσεις που έκανε η κατηγορούμενη αφορούν μόνο την υπόθεση για το βιτριόλι. Αμέσως πριν ή στο μεσοδιάστημα των αναζητήσεων, η κατηγορούμενη, ψάχνει πληροφορίες για την υπόθεση με το βιτριόλι. Δεν την ενδιέφερε να κάνει το οτιδήποτε για κάποιον άλλον. Η Ιωάννα ήταν ο στόχος. Ήταν εύκολο να προσεγγίσει ο οποιοσδήποτε την Ιωάννα. Δεν είχε φρουρό ή φύλαξη στο νοσοκομείο. Η κατηγορούμενη έψαξε τα πάντα. Γνώριζε ότι δεν υπήρχε φυλάξει στο δωμάτιο της Ιωάννας. Δεν πέτυχε τον σκοπό της να σκοτώσει την Ιωάννα η κατηγορούμενη».

Τέλος, ο κ. Λύτρας, υπογράμμισε ότι θα ζητήσει από το δικαστήριο να κληθούν να καταθέσουν κάποια συγκεκριμένα άτομα στην υπόθεση, μεταξύ των οποίων και ένας 40χρονος που είχε επαφές με την κατηγορούμενη.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook