Επίθεση με βιτριόλι: Άλλη η ηθική, άλλη η φυσική αυτουργός

επίθεση-με-βιτριόλι-άλλη-η-ηθική-άλλη-1047958

Νέος κύκλος ερευνών άνοιξε για την Αστυνομία, 13 ημέρες μετά την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα.

Έχοντας πάρει καταθέσεις από τουλάχιστον 25 άτομα, μιλώντας πέντε φορές με την κοπέλα στο Θριάσιο, αναλύοντας βίντεο περισσότερων από 12 ωρών και τα δεδομένα από τις σαρώσεις δύο τηλεφωνικών εταιρειών, οι αξιωματικοί της ειδικής ομάδας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Καλλιθέας καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η γυναίκα που κατέστρεψε το πρόσωπο της Ιωάννας δεν πήγε ποτέ στο σημείο.

Με απλά λόγια, έβαλε άλλη γυναίκα να ρίξει το βιτριόλι, προκειμένου η ίδια να έχει ακλόνητο άλλοθι και το άτομο που εκτέλεσε την εντολή να μην μπορεί να αναγνωριστεί από το θύμα. Και γι’ αυτό δεν την αναγνώρισε η Ιωάννα, ενώ στα βίντεο οι αστυνομικοί έψαχναν λάθος γυναίκες, αφού οι ύποπτες είχαν φροντίσει, την στιγμή της επίθεσης, να είναι σε άλλο σημείο, προκειμένου να έχουν ακλόνητο άλλοθι.

Και, το κυριότερο, τα κινητά τους τηλέφωνα να μην εκπέμπουν από την κυψέλη της Καλλιθέας. Οι αναλυτές της Ασφάλειας, έπειτα από αυτή τη διαπίστωση, αλλάζουν μεθοδολογία και πλέον δεν αναζητούν μία από τις πέντε ύποπτες για να λύσουν το μυστήριο, αλλά ψάχνουν την άγνωστη γυναίκα-φυσική αυτουργό, που δεν έχει σχέση με την Ιωάννα, για να φθάσουν στο πρόσωπο που έδωσε την εντολή να διαλύσει με θειικό οξύ το όμορφο πρόσωπό της.

Φωτογραφικά καρέ -λένε οι πληροφορίες- της συγκεκριμένης γυναίκας υπάρχουν. Έχουν υποστεί επεξεργασία και θεωρούν βέβαιο ότι στην επόμενη συνάντηση που θα έχουν με την Ιωάννα, θα την αναγνωρίσει. Έτσι, θα έχουν πλέον εικόνα από τη μασκοφόρο με το βιτριόλι και θα προσπαθήσουν, μέσω ειδικού προγράμματος ανίχνευσης των κινητών που εξέπεμψαν από το συγκεκριμένο σημείο τη συγκεκριμένη ώρα να δουν αν είχαν γίνει κλήσεις στα κινητά ή σταθερά τηλέφωνα των υπόπτων. Και έτσι θα μπορούν ακολουθώντας τις κλήσεις της άγνωστης φυσικής αυτουργού να φθάσουν στην ηθική.

Οι αστυνομικοί δεν μπορούν σήμερα και αύριο να συναντήσουν την Ιωάννα, καθώς την Τετάρτη θα υποβληθεί σε διπλή χειρουργική επέμβαση και έτσι, αν οι γιατροί δώσουν το «οκ», το επόμενο ραντεβού στο Θριάσιο θα γίνει την Πέμπτη.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook