Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Ποιος παρέλαβε την 38χρονη απο την Θέρισο;

επίθεση-με-καυστικό-υγρό-στην-κρήτη-πο-1550419

Βιντεοληπτικό υλικό που συλλέχθηκε από κάμερες ασφαλείας, δείχνει την 38χρονη να εξέρχεται από το ξενοδοχείο όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες σημειώθηκε η επίθεση, με το όχημά της να εντοπίζεται μερικές ώρες μετά την πράξη της επί της οδού Θερίσου

Ο σύζυγός της εξακολουθεί να νοσηλεύεται με βαρύτατα εγκαύματα και σε σοβαρή κατάσταση στο Θριάσιο, ενώ η ΕΛΑΣ, με μεθοδευμένες κινήσεις σφίγγει ολοένα και περισσότερο τον κλοιό γύρω από την 38χρονη δράστιδα, αλλά και άτομα του στενού φιλικοί ή οικογενειακού περιβάλλοντός της -είτε ντόπιων, είτε αλλοδαπών με τα οποία φέρεται να διατηρούσε σχέσεις η καταζητούμενη – τα οποία ενδεχομένως θα μπορούσαν να συνδράμουν στον εντοπισμό της.

Εξάλλου, η 38χρονη φέρεται ως άτομο με πολλές κοινωνικές επαφές στην τοπική κοινωνία.

Το βιντεοληπτικό υλικό που συλλέχθηκε από κάμερες ασφαλείας, στο οποίο η 38χρονη εμφανίζεται να εξέρχεται από το ξενοδοχείο όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες σημειώθηκε η επίθεση και στη συνέχεια να κατευθύνεται αρχικά προς τη Δουκός Μποφόρ, βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας και δημιουργεί πολλά ερωτήματα.

Στο βίντεο φαίνεται η 38χρονη, αφού βγήκε απο το ξενοδοχείο τα ξημερώματα του Σαββάτου, στη συνέχεια να περνά ξανά μπροστά από το ξενοδοχείο και να κατευθύνεται, προς τον πεζόδρομο της 25ης Αυγούστου.

Ακολούθως, η 38χρονη κατευθύνεται προς την περιοχή των ΚΤΕΛ.

Ωστόσο, λίγες ώρες μετά το όχημά της εντοπίστηκε επί της οδού Θερίσου, όμως εκείνη είχε εξαφανιστεί, πράγμα που ενδεχομένως να οδηγεί στο ότι κάποιος την παρέλαβε απο το σημείο όπου άφησε το όχημά της, με τα ίχνη της απο εκεί και μετά να χάνονται και με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να την βρει και να την συλλάβει.

Πιθανότατα λοιπόν, η περιοχή της Θερίσου όπου βρέθηκε το όχημά της, να οδηγεί στο συμπέρασμα του να θεωρείται σχεδόν πιθανό το ενδεχόμενο κάποιο άτομο να την παρέλαβε απο το σημείο όπου η ίδια εγκατέλειψε το όχημά της και έκτοτε αναζητείται.

Η αστυνομία μάλιστα έχει ζητήσει άρση του απορρήτου το κινητού τηλεφώνου της 38χρονης προκειμένου να διαπιστωθεί – μέσω των τηλεφωνικών της συνδέσεων – αν συνομίλησε με κάποιο άτομο μετά την αποτρόπαια πράξη της το οποίο πιθανότατα να την παρέλαβε από εκείνο το σημείο επί της Θερίσου όπου φαίνεται να βρέθηκε το όχημά της.

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, ασκήθηκε από τον αρμόδιο εισαγγελέα σε βάρος της 38χρονης μητέρας ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, σε βαθμό κακουργήματος.

Επιπλέον, σε βάρος της δράστιδας εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Η κακουργηματική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της, σε συνδυασμό με την έκδοση εντάλματος σύλληψης – προφανώς – δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο τις όποιες διεξόδους διαφυγής της 38χρονης από τις Αρχές.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, η ίδια φέρεται να ανέφερε σε επικοινωνία που είχε τη Δευτέρα, με στενό συγγενικό της πρόσωπο ότι φοβάται για τη ζωή της κι ότι δε θα είναι ασφαλής, ό,τι εγγυήσεις κι αν της δοθούν, ακόμα και μέσα στο κελί της φυλακής.

Να σημειωθεί πως ο 36χρονος εν διαστάσει σύζυγό της, μετά την επίθεση που δέχθηκε με καυστικό υγρό, έχει υποστεί βαρύτατα εγκαύματα στο πρόσωπο, στο λαιμό και στα χέρια και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Θριάσιο Νοσοκομείο στην Αθήνα.

Η Αστυνομία επιστράτευσε κάθε μέθοδο για τον εντοπισμό της 38χρονης, ενώ βρισκόταν σε επικοινωνία και με συγγενικά της πρόσωπα.

«Λέει ψέματα»

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, πάντως, ο πατέρας της 38χρονης φέρεται να είπε για την κόρη του ότι «λέει ψέματα για τις απειλές και δε δικαιολογείται η πράξη της», εξηγώντας ότι ουδέποτε είδε σημάδια στο πρόσωπό της, τα οποία αποτυπώνουν ξυλοδαρμό.

Στο μεταξύ, και τη χθεσινή ημέρα οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό της 38χρονης ήταν «σαρωτικές». Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της «ΚΡΗΤΗ TV», η ΕΛ.ΑΣ. με μεθοδευμένες κινήσεις σφίγγει ολοένα και περισσότερο τον κλοιό γύρω από τη δράστιδα, αλλά και άτομα του ευρύτερη περιβάλλοντός της (είτε ντόπιων, είτε αλλοδαπών με τα οποία φέρεται να διατηρούσε σχέσεις η καταζητούμενη) τα οποία ενδεχομένως θα μπορούσαν να συνδράμουν στη διαφυγή της από τις Αρχές. Εξάλλου, η 38χρονη φέρεται ως άτομο με πολλές κοινωνικές επαφές στην τοπική κοινωνία.

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της εξονυχιστικής έρευνας για τον εντοπισμό της, φέρεται να κινήθηκε προς την ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου, όπου βρίσκεται άλλωστε το πατρικό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 38χρονη φέρεται να επιχείρησε να μεταβεί στο πατρικό που φέρεται να είναι η μόνιμη κατοικία της, προκειμένου να εξασφαλίσει ρούχα, προσωπικά αντικείμενα και χρήματα.

Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι Αρχές προχώρησαν σε «έφοδο» σε χωριό που βρίσκεται μεταξύ Ηρακλείου και Αρκαλοχωρίου, θεωρώντας πιθανό η 38χρονη να μετέβη στο χώρο φιλικού της προσώπου. Όπως διαπιστώθηκε, ωστόσο, η δράστιδα φαίνεται ότι δε φιλοξενήθηκε στον συγκεκριμένο χώρο.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook