Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Εντοπίστηκε ο οδηγός που μετέφερε την 38χρονη

επίθεση-με-καυστικό-υγρό-στην-κρήτη-εν-1559830

Εντοπίστηκε από την Ασφάλεια Ηρακλείου ο άνδρας ο οποίος παρέλαβε το βράδυ της 22ας Οκτωβρίου, την 38χρονη που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγο της, στην Κρήτη.

Πηγές της ΕΛΑΣ αναφέρουν πως πρόκειται για οδηγό ταξί που μετέφερε την 38χρονη σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Αγίας Γαλήνης όπου και παρέμεινε επί τέσσερις ημέρες μέχρις ότου παραδοθεί.

Ο οδηγός ταξί προσήλθε αυτοβούλως και κατέθεσε εγγράφως ότι δεν είχε την παραμικρή εμπλοκή στην υπόθεση και πως ο ίδιος δεν γνώριζε τι είχε διαπράξει η γυναίκα, πριν του ζητήσει να την μεταφέρει στην Αγία Γαλήνη. Φυσικά, οι αστυνομικοί μελετούν όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης και το βιντεοληπτικο υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχουν στην διάθεσή τους επιχειρώντας να ταυτοποιήσουν τα γεγονότα με βάσει τα όσα έχουν καταθέσει και άλλοι μάρτυρες του περιστατικού.

Τα στοιχεία που θα προκύψουν θεωρούνται κρίσιμα για την δικογραφία γιατί θα πιστοποιήσουν και τον βαθμό προμελέτης της πράξης της 38χρονης. Μέχρις στιγμής ωστόσο δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βάρος του οδηγού ταξί.

ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook