Επίθεση από «μαχαιροβγάλτες φασίστες» σε μέλος της ΚΝΕ καταγγέλλει το ΚΚΕ

επίθεση-από-μαχαιροβγάλτες-φασίστε-945680

Αργά το βράδυ της Τρίτης 29 Οκτωβρίου, το ΚΚΕ εξέδωσε μία ανακοίνωση με την οποία καταγγέλει και καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε στέλεχος του ΚΚΕ και της ΚΝΕ «από μαχαιροβγάλτες κουκουλοφόρους φασίστες» στην περιοχή του Γέρακα, προχώρησε μέσω ανακοίνωσής της η Τομεακή Οργάνωση Μεσογείων και Λαυρεωτικής του κόμματος.

Για τον λόγο αυτό, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση καταδίκης της επίθεσης την Παρασκευή 1 Νοέμβρη, στις 18:00, στην πλατεία του Γέρακα.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Καταγγέλλουμε την επίθεση που δέχτηκε ο Άγγελος Μπαλτάς, στέλεχος του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, από ομάδα φασιστοειδών στην περιοχή του Γέρακα. Οι φασίστες μέσα στο σκοτάδι, με μαύρες κουκούλες, τον χτύπησαν και τον μαχαίρωσαν στο χέρι.

Δεν είναι η πρώτη επίθεση που δέχεται, ούτε αυτή η ομάδα είναι άγνωστη στο ΑΤ Γέρακα όπου επανειλημμένα έχουν γίνει μηνύσεις και ονομαστικές καταγγελίες για την δράση τους από το σύντροφό μας και την Κομματική Οργάνωση. Από ότι φαίνεται το κράτος έχει «συνέχεια» και έτσι ένα χρόνο τώρα κανένας από τα φασιστόμουτρα δεν έχει ενοχληθεί ούτε έχει διωχθεί.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, όπως και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως βασική προτεραιότητά της την καταστολή των λαϊκών αγώνων, τη φύλαξη του αγάλματος του Τρούμαν και των ΝΑΤΟικών μακελάρηδων. Οι νόμοι ισχύουν και οι υπηρεσίες δουλεύουν αποτελεσματικά όταν πρέπει να βγει καμία απεργία παράνομη και όχι όταν απειλείται η ζωή αγωνιστών.

Ας βάλουν καλά στο μυαλό τους, οι πολιτικοί απόγονοι του Χίτλερ και των δοσίλογων, των ταγμάτων ασφαλείας και των γερμανοτσολιάδων, ότι στο ΚΚΕ και στην ΚΝΕ τέτοιες ενέργειες δεν μας λυγίζουν, αλλά αντίθετα μας πεισμώνουν για να δώσουμε ακόμα πιο αποφασιστικά τον αγώνα ενάντια στους φασίστες και στο σάπιο σύστημα που τους γεννά.

Ξέρουν ότι αυτό που τους ενοχλεί είναι η δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές και στα σχολεία. Τους ενοχλεί η αποκάλυψη της αλήθειας, ότι η μόνη διέξοδος είναι η πάλη για μια άλλη κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Καλούμε εργατικά σωματεία, συνδικάτα, φορείς της περιοχής, ειδικά τους συλλόγους γονέων των σχολείων της περιοχής, τα μαθητικά συμβούλια να καταδικάσουν το περιστατικό, να καταδικάσουν τη φασιστική δράση. Να τους απομονώσουν και να πετάξουν τη φασιστική ιδεολογία έξω από τα σχολεία.

Καλούμε σε συγκέντρωση καταδίκης την Παρασκευή 1 Νοέμβρη στις 18.00 στην πλατεία του Γέρακα».

Πηγή:altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook