Επίθεση Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη – Τι είπε για τον… «άγνωστο Χ» πρωθυπουργό

επίθεση-ανδρουλάκη-σε-μητσοτάκη-τι-ε-1655358

«Ο πρωθυπουργός που θα προτείνουμε θα υπηρετεί τις προγραμματικές συγκλίσεις» υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε ομιλία του στη Σπάρτη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ανέφερε ότι όταν λάβει την εντολή, όπως έχει συνταγματικό δικαίωμα, τότε θα επιδιώξει τις προγραμματικές συγκλίσεις και θα προτείνει για πρωθυπουργό, όχι έναν «άγνωστο Χ» αλλά ένα πρόσωπο κατάλληλο να υπηρετήσει τα όσα θα έχουν συμφωνηθεί στο πλαίσιο των προγραμματικών συγκλίσεων.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε προεκλογική ομιλία πραγματοποίησε σήμερα στη Σπάρτη, στην κατάμεστη αίθουσα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, εξαπέλυσε «βέλη» τόσο κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

Αναφορικά με τον ντόρο που ξέσπασε ύστερα από την συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η εγχώρια «ολιγαρχία» βρίσκεται σε «vertigo και δεν κατανοεί το λόγο που ενοχλήθηκαν», διότι από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την ηγεσία του κινήματος ο ίδιος όσον αφορά τις συνεργασίες λέει ακριβώς τα ίδια πράγματα.

«Ποιον θέλουν να προτείνω πρωθυπουργό όταν θα λάβω την εντολή στα χέρια μου. Αυτούς που απαξιώνουν την πατρίδα μας;», σημείωσε.

Δριμεία ήταν η επίθεση του Νίκου Ανδρουλάκη προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και για τη «συμπόρευση», όπως είπε, «χέρι χέρι» με τον Καρατζαφέρη και τις επιθέσεις που εξαπολύει εναντίον του ο τελευταίος. Ζήτησε δε, από τους πολίτες να καταδικάσουν αυτές τις περίεργες συμμαχίες με «ακροδεξιούς σκελετούς», όπως αυτή του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Καρατζαφερη και παλιότερα του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και σε ζητήματα υποβάθμισης της ελληνικής περιφέρειας αλλά και συγκεκριμένα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λακωνία όπως τα αγροτικά θέματα αλλά και ζητήματα υποδομών υγείας και οδικού δικτύου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook