Επίθεση Αεράκη στον Βάμβουκα: Τα Δικαστήρια κρίνουν τις πράξεις των «αρχόντων»

επίθεση-αεράκη-στον-βάμβουκα-τα-δικασ-823896

Σκληρή ανακοίνωση, με την οποία διαψεύδει τις δηλώσεις του δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, απέστειλε στο zarpanews.gr, ο ηθοποιός και πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κρήτης, Μιχάλης Αεράκης.

«Διαβάζοντας τις δηλώσεις του κ. Δημάρχου Χανίων στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο (6/3/19) με αφορμή την επιλογή του νέου καλλιτεχνικού Διευθυντή στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κρήτης θα ήθελα να παρατηρήσω, αφού ευχηθώ κάθε επιτυχία στο έργο το οποίο αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας η κα Θεοδώρου Ευτυχία, ότι αυτές δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

Θα ήταν φρονιμότερο είτε οι συνεργάτες του είτε ο ίδιος να είχαν την πρόνοια να πληροφορηθούν περί της τύχης των αναφερομένων προσφυγών μου ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Είμαι λοιπόν ως εκ τούτου υποχρεωμένος να δηλώσω ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν έχει αποφασίσει επί της Αιτήσεως Ακυρώσεως την οποία έχω ασκήσει ενώπιον του ενώ έχει προσδιορισθεί η εκδίκαση της εντός του επόμενου μηνός.

Κατά την έννοια αυτή και επειδή τα Δικαστήρια κρίνουν τις πράξεις των «αρχόντων» θα προέτρεπα αυτούς να μη σπεύδουν να βεβαιώνουν για την νομιμότητα των ενεργειών τους πριν ολοκληρωθεί η από τον νόμο προβλεπόμενη διαδικασία η οποία εντέλει θα κρίνει και την νομιμότητα τους. Λίγη υπομονή είναι εντελώς απαραίτητη!

Μιχάλης Αεράκης, Ηθοποιός»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook