Χανιά | Κλείνει από σήμερα η Αναπαύσεως – Ρίχνουν άσφαλτο στο «χάλια κομμάτι» της

χανιά-κλείνει-από-σήμερα-η-αναπαύσεως-1175851

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, ανακοινώνεται η έναρξη εργασιών ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα στην οδό Αναπαύσεως στα Χανιά, από σήμερα Τετάρτη, 10/02/2021.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν την πλήρη ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα στο τμήμα της οδού, από τη συμβολή με την οδό Εφέδρων Πολεμιστών έως και τη συμβολή με την οδό Μάρκου Μπότσαρη.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός ολίγων ημερών και στο διάστημα αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να σεβαστούν την ειδική σήμανση και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ συνίσταται η αποφυγή χρήσης της οδού από τους οδηγούς για τη λιγότερη δυνατή συμφόρηση.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Κλείνει από σήμερα η Αναπαύσεως – Ρίχνουν άσφαλτο στο «χάλια κομμάτι» της

  1. Με χαρά βλέπω να γίνονται ανακατασκευές δρόμων! Μπροστά στην αγορά, στην ανεκδιήγητη αρχή της Σελίνου…
    Απλά ελπίζω να έχουν συνέχεια και αν χρειάζονται λεφτά κόψτε τα λαμπιόνια. Ευτυχώς τα πολλά «πολιτιστικά» τα έφαγε ήδη ο κοροναϊός και γλυτώσαμε τα κερατιάτικα.

  2. Να παρει σειρα και η Γογονη απο ακρη σε ακρη ναι? Το Σαββατο πηγανε σκαψανε η ΔΕΥΑΧ στην Ηλεκτρικη μπροστα μια βλαβη και αφησανε τον λακκο διαμετρου 2μ απλα με λιγο χωμα.Αυτο δεν χρειαζεται να σπουδασεις πολιτικος μηχανικος για να καταλαβεις οτι σε 3 μερες ο λακκος ειναι σκοτωστρα.!
    Γογονη/Λεωφ Καζαντζακη / Προς Αγυια / Διασταυρωση Αγιας Μαρινας οι δρομοι χρειαζονται ΑΜΕΣΑ επιδιορθωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook