Επιτέλους μίλησαν οι γιατροί: Κραυγή αγωνίας για την τραγική κατάσταση στο Νοσοκομείο Χανίων | Video

επιτέλους-μίλησαν-οι-γιατροί-κραυγή-α-1477808

Κραυγή αγωνίας για την κατάσταση στο γενικό νοσοκομείο Χανίων κρούουν γιατροί και νοσηλευτές κάνοντας λόγο για κίνδυνο κατάρρευσης.

Με δραματικά λόγια περιέγραψαν την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Νοσοκομείο Χανίων γιατροί και εργαζόμενοι του ιδρύματος, σε μια εκτενή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οι γιατροί και οι εργαζόμενοι έστρεψαν τα βέλη τους εναντίον του Υπουργού Υγείας, της διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ και του διοικητή του γενικού νοσοκομείου επιρρίπτοντας ευθύνες για την υποστελέχωση και τις εξοντωτικές συνθήκες εργασίας που οδηγούν τις υπηρεσίες σε υποβάθμιση και το νοσοκομείο σε κατάρρευση.

Όπως έκαναν γνωστό, σε σειρά κλινικών έχει απομείνει λιγότερο από το 30% των προβλεπόμενων από το οργανόγραμμα γιατρών, οι δύο χειρουργικές κλινικές από την 1η Ιουλίου ξεκίνησαν να λειτουργούν από κοινού λόγω έλλειψης προσωπικού, ειδικευόμενοι γιατροί παραιτούνται και ηλικιωμένοι συνταξιοδοτούνται, την ώρα που πολλά από τα κενά που αφήνουν πίσω τους, δεν αναπληρώνονται.

«Θέλουν νοσοκομείο με καινούρια πατώματα αλλά χωρίς γιατρούς;»

«Εδώ και ένα χρόνο γνώριζαν για τις αποχωρήσεις. Είναι ψέματα ότι δεν γνώριζε η 7η ΥΠΕ και ο κ. Αγαπίου, που είναι συντοπίτης μας, ότι θα αποχωρούσαν δύο χειρουργοί από τη Β’ χειρουργική. Οι οργανικές είναι έξι, ήμασταν πέντε, έφυγαν δύο, μείναμε τρεις κι έτσι δεν μπορούμε να βγάλουμε πρόγραμμα εφημεριών» τόνισε ο κ. Γιώργος Πετράκης, επιμελητής Β’ στη Β’ Χειρουργική.

«Ακούμε από τον κύριο διοικητή ότι θα γίνει προκήρυξη μόνιμων θέσεων από τον Γενάρη και δεν έγινε καμία προκήρυξη. Μας λέει μετά ότι του τα κόβουν από το υπουργείο» (…) «Τι να πω τώρα εγώ στην κοινωνία, μπορεί να περιμένει κάτι η κοινωνία περισσότερο από την κατάρρευση;» τόνισε εξηγώντας πως η συγχώνευση φέρνει υποβάθμιση και οδηγεί στην κατάρρευση με εννέα επιμελητές και τέσσερις ανειδίκευτους.

«Ας μας πει η διοίκηση αν θέλει ένα νοσοκομείο με καινούρια πατώματα αλλά χωρίς γιατρούς ή αν θέλει γιατρούς. Προφορικά μας λέει ότι έχει κάνει αιτήσεις να έρθουν γιατροί από τα κέντρα υγείας τα διθέσια να καλύψουν κάποιες εφημερίες. Και η 7η ΥΠΕ λέει ότι δεν τους αφήνει. Να μας πει όμως τότε και η ΥΠΕ τι θέλει, στελεχωμένα κέντρα υγείας αλλά ένα νοσοκομείο σε κατάρρευση;

Δραματική κατάσταση στην Παθολογική

Η Βαρβάρα Τσαγκλή, διευθύντρια στη Β’ Παθολογική, περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση:

«Η Β’ Παθολογική λειτούργησε με ελαττωμένο προσωπικό κατά την πανδημία και το τελευταίο εξάμηνο έφυγαν δύο συνάδελφοι. Τώρα από τις επτά οργανικές θέσεις, καλυμμένες είναι οι τρεις και η μια από τις τρεις έχει καθήκοντα και στην covid. Δύο γιατροί σε παθολογική κλινική δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην καριέρα μου. Είναι αδύνατον να λειτουργήσει, ενώ η πληρότητα και των δύο παθολογικών είναι πάνω από 100% γιατί ο ρόλος τους είναι υποστηρικτικός για σχεδόν όλα τα νοσήματα. Δεν υπάρχει ρεπό για τις παθολογικές κλινικές, ξεκινάω πρωί Κυριακής και φεύγω μεσημέρι Δευτέρας. Δεν γίνεται έτσι να διατηρήσεις επίπεδο υπηρεσιών προς τον κόσμο

«Λύση δεν έχει δοθεί, ούτε απόσπαση γιατρών προσωρινή. Και το καλοκαίρι υπάρχει αυξημένη κίνηση με τον τουρισμό, ενώ οι γιατροί είναι όλο και λιγότεροι. Έχουμε επιφορτιστεί σε μόνιμη βάση και με την κάλυψη περίπου του 50% της δουλειάς των ΤΕΠ, εξυπηρετούμε και τα επείγοντα δηλαδή«, είπε ακόμα η κα Τσαγκλή.

Γαστρεντερολόγοι στην κλινική covid, παραιτήσεις γιατρών και… γηρατειά

Για την κατάσταση στις υπόλοιπες κλινικές του νοσοκομείου μίλησαν γιατροί που εργάζονται σε αυτές. Σύμφωνα με όσα είπαν, στην ορθοπεδική κλινική προβλέπονται εννέα γιατροί, αλλά υπάρχουν τρεις, στο γαστρεντερολογικό τρεις γαστρεντερολόγοι καλύπτουν την κλινική… covid (!), στο ογκολογικό από τις πέντε θέσεις υπάρχουν δύο γιατροί χωρίς ειδικευόμενο που καλύπτουν χημειοθεραπείες, νοσηλείες και όλα τα υπόλοιπα. Στη νευρολογική υπήρχαν έξι γιατροί και τώρα είναι τέσσερις, ενώ η διευθύντρια σύντομα θα συνταξιοδοτηθεί. Στα ΤΕΠ προβλέπονται οκτώ γιατροί και έχουν απομείνει τρεις, καθώς τέσσερις έχουν παραιτηθεί γιατί δεν άντεχαν άλλο, ενώ ένας έχει αποσπαστεί.

«Εγώ δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ, γιατί έχω παραιτηθεί, βρήκα κάτι άλλο για να ζήσω την οικογένειά μου«, δήλωσε η πνευμονολόγος, Μαρία Μουζουράκη. «Οι συνθήκες είναι τραγικές, η κλινική μας έχει κλείσει και δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις αυξημένες ανάγκες της covid. Οι ασθενείς που νοσούν στην covid είναι κατά 80% πέραν των πνευμονολογικών προβλημάτων», είπε.

Στο ψυχιατρείο προβλέπονται επτά γιατροί αλλά έχουν μείνει δύο, αν και υπάρχουν ειδικευόμενοι προς το παρόν.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε και στο ότι το ιατρικό προσωπικό είναι γερασμένο. «Εγώ στα 56 μου είμαι κοριτσάκι στην Α Παθολογική», δήλωσε η γιατρός, Γεωργία Ποθουλάκη. Στη συνέντευξη έγινε γνωστό ακόμα, ότι μέχρι την τελευταία ημέρα του Ιουνίου είχαν συνταξιοδοτηθεί επτά γιατροί, ενώ ως το τέλος του έτους αναμένεται να έχουν ακολουθήσει άλλοι τέσσερις.

Δείτε τι είπαν οι Κατερίνα Μανιμανάκη, Εύα Αναγνωστοπούλου, Ιλιάδα Μπομπολάκη, Γεωργία Ποθουλάκη, Κατερίνα Καλαμαυκιανάκη, Στέλιος Καστρινάκης, Μαρία Μουζουράκη, Γιώργος Γουλιέλμος, Θεοδοσία Αρβανιτάκη και Γιάννης Τζανάκης: 

«Σε λίγο θα είμαστε παράρτημα του Ηρακλείου»

«Τα τελευταία τρία χρόνια το νοσοκομείο μας τείνει να γίνει κέντρο υγείας  -Σε λίγο θα είμαστε παράρτημα του Ηρακλείου» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο, Βαρδής Γεωργιακάκης. «Με την αποχώρηση δύο διευθυντών στη Β’ Χειρουργική αντιμετωπίζουμε μια συρρίκνωση των δύο κλινικών» την οποία ο διοικητής την βαφτίζει – όπως είπε-  – συλλειτουργία…

Οι παθολογικές έχουν καταρρεύσει. Γιατροί γίνονται λάστιχο και χρησιμοποιούνται σε δέκα πόστα. Στην Παιδιατρική είχαμε από τον Δεκέμβρη πέντε παραιτήσεις ειδικευόμενων γιατρών γιατί δεν άντεχαν άλλο. Στην Ορθοπεδική συνταξιοδοτήθηκαν και παραιτήθηκαν τρεις γιατροί. Και στην ψυχιατρική κλινική συνάδελφοι βρίσκονται ξυλοδαρμένοι από ασθενείς και τους σώζουν άλλοι ασθενείς. Το ίδιο στην ορθοπεδική, είχαμε έναν εξαίρετο συνάδελφο τον κ. Κωνσταντουλάκη, ο οποίος δεν άντεξε, παραιτήθηκε!

Η διοίκησή μας όμως έχει φροντίσει να προκηρύξει θέσεις για να αναπληρώσει όσους έφυγαν; Σε συνάντηση στην 7η ΥΠΕ η κα Μπορμπουδάκη και ο κ. Αγαπίου δεν γνώριζαν για τις μη αναπληρώσεις αυτές. Τι έχει κάνει η διοίκησή μας;», αναρωτήθηκε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο, Βαρδής Γεωργιακάκης.

«Προσπαθούμε να τεντώσουμε, να κλωνοποιήσουμε γιατρούς που καλούνται να κάνουν τη δουλειά όσων δεν υπάρχουν, αλλά θα έπρεπε να έχουν αντικατασταθεί. Από σήμερα υπάρχει συλλειτουργία των δύο χειρουργικών κλινικών και αύριο μπορεί να το ακούσουμε για τους παθολόγους. Κάνουμε διάφορες αλχημείες, στέλνοντας γιατρούς από εδώ κι εκεί, καρδιολόγοι και αναισθησιολόγοι δουλεύουν στα ΤΕΠ covid. Νομίζω ότι αιτία είναι πως κάποιος δεν θέλει να λειτουργήσει το ΕΣΥ, αλλά να τα ιδιωτικοποιήσουμε όλα να τελειώνουμε«, δήλωσε ο Κυριάκος Γραμματικόπουλος, πρόεδρος Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ ν.Χανίων. «Εσείς οι Χανιώτες τι θέλετε, για ποιους λόγους ψηφίζουμε αυτοί που ψηφίζουμε. Πείτε τους να έρθουν εδώ να τους ενημερώσουμε» συμπλήρωσε.

Ο ίδιος προανήγγειλε μαζικές παραιτήσεις γιατρών και εργαζομένων… «Όταν παραιτηθούμε όλοι μαζί και όλο αυτό μείνει ένα ντουβάρι να δούμε ποιοι θα έρθουν να το λειτουργήσουν».

Και το νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό δεν έχει μείνει έξω από την κατάσταση αυτή, τονίστηκε στη συνέντευξη. Ναι μεν έχουν γίνει προσλήψεις, αλλά αυτές κάλυψαν νέα τμήματα που άνοιξαν, την ώρα που περίπου οι μισοί εργαζόμενοι αυτής της κατηγορίας είναι άνω των 50 ετών, είπε η Σοφία Γεωργουσάκη, γραμματέας του συλλόγου εργαζομένων.

Το οικονομικό

Οι γιατροί επισήμαναν ότι οι αποδοχές σήμερα στο δημόσιο σύστημα υγείας δεν επιτρέπουν σε κάποιον που πρέπει να νοικιάσει κατοικία, να έρθει στα Χανιά για να εργαστεί στο νοσοκομείο. Τόνισαν ότι το ΣτΕ μόλις πριν από λίγες μέρες εξέδωσε ευνοϊκή για αυτούς απόφαση και υπογράμμισαν ότι πρέπει αυτή να εφαρμοστεί.

«Την προηγούμενη εβδομάδα το ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματική τη μείωση μισθών που έγινε το 2012», είπε ο κ. Γραμματικόπουλος. «Ένας επιμελητής Β’ σήμερα καλείται να έρθει στα Χανιά, να πληρώσει ένα ενοίκιο 500 με 600 ευρώ και να ζήσει με τα υπόλοιπα 600 – διότι στο χέρι θα πάρει 1200 ευρώ – να αναθρέψει την οικογένειά του και να ζήσει τη ζωή του. Αστειευόμαστε, θαρρώ».

zarpanews.gr – Λεωνίδας Φιλικόζης

 

9 thoughts on “Επιτέλους μίλησαν οι γιατροί: Κραυγή αγωνίας για την τραγική κατάσταση στο Νοσοκομείο Χανίων | Video

  1. Εχουνε δικιο οι γιατροι ,απολυτο δικιο ,απο προσωπικη εμπειρια (κ η τελευταια ηταν χθες) ειδα γιατρους κ προσωπικο να προσπαθουν να βοηθησουν παντου κ να ειναι στα ορια τους,το νοσοκομειο θελει λαικη υποστηριξη ,να βγουν ολοι στο δρομο κ να απαιτησουν απο τους καλοπληρωμενους βουλευταδες τους στελεχωμενο κ δημοσιο νοσοκομειο με σωστα πληρωμενους γιατρους,ολοι καταλαβαινουμε οτι ειναι επειγουσα αναγκη για την κοινωνια , αν ηταν για κατι αλλο θα πηγαιναν στην αγορα να διαδηλωσουν κ να ψαλουν το «υπερμαχω» καποιοι,. Στην παιδιατρικη covid θελω να ευχαριστησω κ να δωσω τα συνχαρητηρια μου (που ομως δεν φτανουν για να αλλαξει κατι) σε ολους τους γιατρους κ το προσωπικο για το εργο τους εκει κ την προσπαθεια τους να φανουν χρησιμοι σε ολους χωρις εξαιρεση!

  2. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΠΕΑ ΜΠΟΛΙΩΤΗ…..ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ….
    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΜΑΣ….ΑΛΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ….
    Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΩ ΣΩΘΗΤΩ…..!!!

  3. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΕ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΥΛΗΣ Ο ΘΕΡΙΑΚΛΗΣ????????
    ΓΙΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ????? ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΝ ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ????????
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΝΕΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ 2020 «ΚΑΤΑΧΕΡΙΑΖΕΙ» ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ, ΓΙΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ?????/
    ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΥΠΟΠΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ???????
    Α, ΜΠΑ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ «ΥΠΟΓΕΙΕΣ» ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.
    ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΣΕΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΥΩΔΙΑΣΤΩΝ… ΑΝΘΕΩΝ.

  4. ΑΡΚΑΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ. ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΠΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ.
    Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΑΚΑΚΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, Η ΝΤΟΡΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΟΣ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ.
    O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΜΕΣΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΗ ΔΕ ΛΕΩ, ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ..

    1. Δεν φταίει ο ένας, δεν φταίει ο άλλος… Το βρήκα, το κακό μας το κεφάλι φταίει!!
      Τόσα χρόνια τους ίδιους και τους ίδιους ψηφίζουμε και να τα καλημέντα μας! Αν δεν έχεις να πληρώσεις να κοιταχτείς απ’εξω θα πας σαν το σκυλί στο αμπέλι.
      Περαστικά μας λοιπόν

  5. ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ . ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ .
    ΆΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ .

  6. Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

    Παυλος Πολακης
    1 Ιουλίου στις 7:07 μ.μ. ·
    Η πορεία διάλυσης του ΕΣΥ που συνειδητά ακολουθούν Μητσοτάκης-Πλεύρης-Γκαγκα ,χτύπησε ΚΑΙ το νοσοκομείο Χανιων!
    Κριμας τους κόπους μας το 2015-19 να στηθεί στα πόδια του να ανοίξουμε νέα τμήματα να διπλασιάσουμε τον προϋπολογισμό του να το εξοπλίσουμε!
    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:
    Αυτή που περιγράφεται στο πρόγραμμα για την Υγεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
    Εισαγωγικός μισθός στο ΕΣΥ 2.000 ευρώ καθαρά, μονιμοποίηση επικουρικών συμβασιούχων,βαρύ και ανθυγιεινό στο προσωπικό, ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ αύξηση της δαπάνης για την υγεία στο 6,5% του ΑΕΠ που θα παει κυρίαρχα σε αμοιβή της εργασίας και υποδομές και όχι σε υπερτιμολογημένα υλικά φάρμακα αντίδραστήρια.
    Ισχυρή Πρωτοβάθμια, διπλασιασμός των ΤΟΜΥ !
    Γι αυτό πρέπει να ΦΥΓΕΙ ΑΜΕΣΑ η συμμορία που κυβερνά!
    Αυτά και ΤΕΛΟΣ!

  7. ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ,
    ΑΠ’ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΣΚΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΜΩΣΙΩΣ, ΔΗΛΑΔΗ: ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
    ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΜΑΙΡΗ ΣΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΦΕ, ΟΥΤΕ Ο ΚΟΥΜΠΟΥΡΟΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΗ ΖΟΥΡΒΑ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ FACEBOOK.
    ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΜΕ ΕΞΙΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΤΟΝ ΚΑ-ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ Α(Χ)ΡΙΣΤΩΝ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ (ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook