Επιτέλους μαζεύουν τα αδέσποτα από το Νοσοκομείο Χανίων

επιτέλους-μαζεύουν-τα-αδέσποτα-από-το-1203279

Έπειτα από εισαγγελική εντολή που εκδόθηκε και επέβαλλε στον Δήμο Χανίων να απομακρύνει τα αδέσποτα σκυλιά που βρίσκονταν στον περίβολο του Νοσοκομείου Χανίων, την Τρίτη πραγματοποιήθηκε η πρώτη απόπειρα να απομακρυνθούν.

Τα σκυλιά είχαν δημιουργήσει αρκετά προβλήματα, καθώς σε διάφορες περιπτώσεις επιτίθεντο σε διερχόμενους.

Τελικά, μετά το τελευταίο τέτοιο περιστατικό, εργαζόμενοι του νοσηλευτικού ιδρύματος απεθύνθηκαν στον Εισαγγελέα Χανίων και ακολούθησε η σχετική εντολή.

Προς το παρόν δεν έχει καταστεί εφικτό να μαζευτούν τα σκυλιά και αναμένεται να τοποθετηθούν παγίδες στον περιβάλλοντα χώρο. Στον Δήμο Χανίων πάντως τονίζουν ότι οι προσπάθειες δεν θα σταματήσουν, μέχρι να απομακρυνθούν τα ζώα.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα αποφασιστεί, ποια μοίρα θα έχουν οι σκύλοι στη συνέχεια.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Επιτέλους μαζεύουν τα αδέσποτα από το Νοσοκομείο Χανίων

  1. Ποια μοιρα θα εχουν οι σκυλοι που καποιοι τους παρέτησαν εκει;;;;Παλι καλυπτουμε τις δικες μας ευθυνες βαζοντας αθωους να πληρώνουν. Αλήθεια …αυτοι που τα εγκατελειψαν εκει πότε θα τιμωρηθουν; Αυτο που ειναι αξιοσημείωτο είναι οτι χαιρομαστε για τις αποφασεις του εισαγγελέα μονο όταν αυτες μας συμφερουν ….Κριμα για το Δημο που προσπαθει να διορθωσει παράνομες πράξεις με παράνομες πράξεις …(εαν ο Δήμος εγκαταλειψει τα ζωα σε μακρυνο σημείο οπως αναφερθηκε σε εγκυρη εφημεριδα τότε είναι υπόλογος καταφωρης παραβίασης του νόμου δηλαδή Δήμος εγκληματίας ) Οσο και αν δε σας συμφερει οι νομοι θα τηρηθουν και οι παραβατικες σας συμπεριφορες κυριοι του Δημου (εάν γινουν τελικα) θα τιμωρηθουν απο την ελληνικη δικαιοσυνη .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook