Επιτέλους «κανονικότητα» στο κέντρο των Χανίων | Photos

Λήξη στo ζήτημα της στάθμευσης των χρηματαποστολών στην Τράπεζα της Ελλάδος πλέον και στην… πράξη.

Όπως είχε γνωστοποιηθεί, τα οχήματα της εταιρείας από εχθές, Δευτέρα, παρκάρουν μέσα στον χώρο στάθμευσης, ο οποίος μέχρι πρότινος χρησιμοποιούνταν από τα στελέχη και τους εργαζόμενους στην τράπεζα.

Όπως φαίνεται και στις σημερινές φωτογραφίες του zarpanews.gr, η Τράπεζα, αφού ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες εργασίας στον χώρο, εφάρμοσε την συμφωνία που προέκυψε μετά και την έγκριση του ίδιου του Διοικητή, Γιάννη Στουρνάρα, έπειτα από επαφές που είχε με την δημοτική αρχή.Έτσι, πλέον το κέντρο της πόλης θα έχει πλέον έναν λιγότερο κυκλοφοριακό «βραχνά», αφού τα οχήματα των χρηματαποστολών έκαναν δύσκολη τη ζωή τόσο πεζών, όσο και οδηγών που περνούσαν από τη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Ανδρέα Παπανδρέου.

Η σύμφωνη γνώμη της κεντρικής διοίκησης, ωστόσο, δεν αναιρεί τις ενστάσεις και τις επιφυλάξεις της τράπεζας, αφού παραμένει η άποψη οτι παραβιάζονται κανονισμοί, ενώ δημιουργούνται και ενδεχόμενες επιπλοκές στην ασφάλεια.zarpanews.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    (ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕΛΦΟΔΗΜΑΡΧΟΥ) ΚΟΤΖΑΜ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΝΙΟΛΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ “ΑΝΑΣΑ” ΣΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΝΑ΄ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΠΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΤΟ ΖΑΡΠΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  2. Δεν ήταν εκεί το πρόβλημα. Είναι με τα αμάξια που περνάνε με κόκκινο στη Νικ. Πλαστήρα και μετά μπλοκαρουν οσους στρίβουν δεξια απο την Τζανακάκη. Και κολαει όλοι η Τζανάκακη μετά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ