Επιτέλους χαμόγελα: Βρέφος με σοβαρή επιπλοκή κορονοϊού βγήκε από την ΜΕΘ

επιτέλους-χαμόγελα-βρέφος-με-σοβαρή-ε-1330347

Χαμόγελα αισιοδοξίας στη Πάτρα, καθώς βρέφος που νοσεί με κορονοϊό κέρδισε την πρώτη μάχη της ζωής του.

Ένα ευχάριστο νέο έρχεται από την Πάτρα και αφορά ένα βρέφος 2 μηνών, που νόσησε με κορονοϊό και εμφάνισε σοβαρές επιπλοκές, με αποτέλεσμα να εισαχθεί σε ΜΕΘ.

Σύμφωνα με το tempo24.news, ο μικρός Νεκτάριος, το βρέφος που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου του Ρίου με επιπλοκές του κορονοϊού, κατάφερε να βρίσκεται και πάλι στην αγκαλιά των γονιών του, δίνοντας τέλος στον Γολγοθά αγωνίας που ανέβαιναν.

Το παιδί μεταφέρθηκε από το Αγρίνιο στο Νοσοκομείο του Ρίου, με σοβαρή επιπλοκή του κορονοϊού.

Η κατάστασή του όταν έφτασε στο Νοσοκομείο του Ρίου ήταν κρίσιμη, με τους γιατρούς να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα συμπτώματα.

Έτσι, του έδωσαν το όνομα Νεκτάριος, στο αεροβάφτισμα που έγινε μέσα στη Μονάδα, με νονά μία νοσηλεύτρια και με την ελπίδα ότι ο μικρός θα καταφέρει να βγει νικητής.

Το πρωί της Παρασκευής, λίγο πριν λάβει ο μικρός το εξιτήριο του, με μία σεμνή τελετή ολοκληρώθηκε η βάπτιση με τον Πάτερ Χαρίτωνα του νοσοκομείου Ρίου.

«Ήμασταν όλοι εκεί και ευχηθήκαμε στο μικρό Νεκτάριο να είναι τυχερό και δυνατό στη ζωή του. Η ζωή του ανήκει», είπε ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης.

Έτσι και έγινε, αφού χάρη στην καθημερινή παρακολούθηση από κ. Ηλιάδη και τους συνεργάτες του, ο Νεκτάριος νίκησε τις επιπλοκές και επέστρεψε στη ζεστή αγκαλιά των γονιών του, που για πολλές ημέρες είχε στερηθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook