Επιτέλους… αλλάξαμε φώτα – Πως στολίζεται σιγά σιγά ο δήμος Χανίων | Photos

επιτέλους-αλλάξαμε-φώτα-πως-στολίζ-1146895

Μία ελαφρώς διαφορετική εικόνα έχουν εδώ και λίγες μέρες τα Χανιά λόγω του χριστουγεννιάτικου στολισμού που γίνεται από τον Δήμο.

Η αρχή έγινε στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων με τα φωτάκια που τοποθετήθηκαν στα κατάρτια των ιστιοφόρων σκαφών σχηματίζοντας μια φωτεινή αλυσίδα που δημιουργεί ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό. 

Στη συνέχεια στήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, η φωτοδότηση του οποίου θα γίνει σήμερα το απόγευμα. Συγχρόνως, στον γνώριμο φωτισμό των προηγούμενων χρόνων, προστέθηκαν νέες φωτεινές μπάλες στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου και φωτόσπαθα στην πλατεία 1866 και στην πλατεία Δικαστηρίων.

Ωστόσο αυτό που τραβάει τα βλέμματα είναι τα στολίδια σε κλίμακα… ανθρώπου, διαδραστικά στολίδια που τοποθετήθηκαν ήδη στα Δικαστήρια, στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας, στην πλατεία Κοτζάμπαση.

Ο στολισμός ο οποίος είναι σε εξέλιξη, αναμένεται να είναι διευρυμένος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια καθώς θα υπάρξουν ακόμα περισσότερα σημεία που θα φωτιστούν και μάλιστα σε περιοχές που επί χρόνια δεν είχαν τέτοια τύχη

Υπενθυμίζεται ότι η φωτοδότηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς θα πραγματοποιηθεί ζωντανά μέσω διαδικτυακής εκδήλωσης, η οποία θα προβληθεί ζωντανά μέσω των επίσημων ιστοσελίδων του Δήμου Χανίων και στα social media, σήμερα το απόγευμα στις 19.00

Η εκδήλωση θα γίνει χωρίς τη φυσική παρουσία κόσμου και θα μεταδοθεί ζωντανά, μέσα από live-εκδήλωση στο facebook: https://fb.me/e/38eTSFXgx και από τη σελίδα του Δήμου Χανίων σε Facebook και Youtube.

Διευκρινίζεται, ότι η τελετή θα γίνει από απομακρυσμένο σημείο και στην πλατεία της Αγοράς δε θα υπάρξει συγκέντρωση κόσμου ούτε εκπροσώπων της δημοτικής αρχής.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Επιτέλους… αλλάξαμε φώτα – Πως στολίζεται σιγά σιγά ο δήμος Χανίων | Photos

  1. Ότι επηρεάζει η νόσος covid και τον εγκέφαλο έζησα να το δω. Πιο το νόημα όταν δεν μπορούμε να περπατηθούμε για να τα δούμε, εκτός και βγαίνομε σαν τους λαγούς κρυφά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook