Επιστροφή στη δράση ο Πανακρωτηριακός – Με Ηρόδοτο το ΣΥΝΚΑ

επιστροφή-στη-δράση-ο-πανακρωτηριακό-961298

Στη δράση επιστρέφει ο Πανακρωτηριακός, δίνοντας την Κυριακή το πρώτο παιχνίδι για το 2020. Αυτό θα είναι απέναντι στον Πόρο. Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ θα φιλοξενήσει στις Μουρνιές τον Ηρόδοτο.

Οι χανιώτικες ομάδες θέτουν σαν στόχο ν’ αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα, η καθεμία για διαφορετικό λόγο. Ο Πανακρωτηριακός με νίκη θα σφραγίσει οριστικά την 4η θέση και την παρουσία του στα πλέι οφ, ενώ το ΣΥΝΚΑ θέλει το θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που καταβάλλει τις τελευταίες αγωνιστικές να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς εν όψει της συμμετοχής του στα πλέι άουτ.

Για τον Πανακρωτηριακό, η αποστολή δεν περιλαμβάνει τον Καρλίτο ο οποίος πλέον είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας των Χανίων, ενώ εκτός έμεινε και ο τερματοφύλακας, Συροκάκης λόγω ίωσης. Αναλυτικά η αποστολή για την ομάδα του Γιώργου Κόλτζου είναι η εξής: Δασκαλάκης, Χριστουλάκης, Κοζάκης, Παπακαστρήσιος. Βουρβαχάκης, Λιονάκης,. Μανουσάκης, Σκουλάς, Μπάτζιο, Μάστορας, Κτιστόπουλος, Βασιλομιχελάκης, Δρακάκης, Γιαπιντζάκης, Μπερντίος, Αναστασόπουλος, Μπαδιεριτάκης, Τζόρνταν

Για το ΣΥΝΚΑ, στη διάθεση του Νίκου Μαθιουδάκη επιστρέφουν οι Παληγεώργος και Μποτωνάκης που εξέτισαν την τιμωρία τους στο ματς με τον ΠΟΑ.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Βλαχάκης, Κασαπίδης, Παληγεώργος, Αργυρουδάκης, Λάμτσε, Γεωργούλης, Μαζιώτης, Μαθιουδάκης, Μποτωνάκης, Κόλα, Λαμπάκης, Ιμέρι, Σοφούλης, Βαρδάκης, Περδικάκης, Τσίτας, Νικόλτσης, Βεστάκης

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής για τη Γ’ Εθνική (όλα τα παιχνίδια στις τρεις το μεσημέρι) είναι το εξής:

Γιούχτας-Επισκοπή

Πόρος-Πανακρωτηριακός

ΠΟΑ-ΑΟΑΝ

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ-Ηρόδοτος

Ρεπό: Ρεθυμνιακός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook