Επιστρέφει την Δευτέρα στο Νο1 ο Τζόκοβιτς – Στο Νο3 κόσμου με τίτλο στην Καλιφόρνια η Σάκκαρη

επιστρέφει-την-δευτέρα-στο-νο1-ο-τζόκοβ-1351342

Ο Γκαέλ Μονφίς έκανε το θαύμα του στο Indian Wells, απέκλεισε το Νο1 κόσμου τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, και έφερε τον Νόβακ Τζόκοβιτς πάλι στην κορυφή.

Ο Ρώσος έμεινε για 3 εβδομάδες στο Νο1 του κόσμου αλλά ο Σέρβος από την Δευτέρα (21./3) επιστρέφει για να διανύσει την 362η εβδομάδα του στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPN Tenis (@espntenis)

Από την άλλη η Μαρία Σάκκαρη είναι η μια από τις τρεις τενίστριες του top-10 που συνεχίζουν στο Indian Wells. Η Ελληνίδα που είναι στο Νο6 κόσμου (ρεκόρ) εάν κερδίσει την κούπα στην Καλιφόρνια στις 21/3 θα είναι στο Νο3.

Η μοναδική παίκτρια που είναι σε καλύτερη θέση και συνεχίζει στην Καλιφόρνια είναι η Ίγκα Σβιόντεκ (Νο 3). Η Μαρία Σάκκαρη θα παίξει σε λίγες ώρες (00:00, Novasports 6) με την Γκαβρίλοβα και εάν περάσει θα αγωνιστεί στους «8» με την Ριμπάκινα ή την Γκόλουμπιτς.

Στον ημιτελικό θα την περιμένει η Πάουλα Μπαντόσα (ranking) και με την Σβιόντεκ μπορεί να παίξει μόνο στον τελικό. Πάντως εάν φτάσει στον ημιτελικό η Μαρία θα είναι πρώτη φορά στο top-5 της παγκόσμιας κατάταξης.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook