Επιστρέφει στον Άη Γιάννη η λαϊκή αγορά της Δευτέρας, εν μέσω αντιδράσεων…

επιστρέφει-στον-άη-γιάννη-η-λαϊκή-αγορ-1044025

Επιστρέφει από την Αγία Μαρίνα, στον Άη Γιάννη η λαϊκή αγορά της Δευτέρας, μετά από νέα απόφαση που έλαβε για το θέμα το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Χανίων, από τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 η λαϊκή αγορά της Δευτέρας μεταφέρεται, από την Κοινότητα Αγίας Μαρίνας της Δ.Ε. Νέας Κυδωνίας πίσω στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη (Δικαστήρια).

Συγκεκριμένα η λαϊκή αγορά θα λειτουργεί έως τις 30/09/2020 στις οδούς Γιαμπουδάκη, Δημακοπούλου και Ρενιέρη.

Αντιδράσεις πολιτών

Την αντίδρασή του για τους χειρισμούς της δημοτικής αρχής εκφράζει με γραπτή του αναφορά προς τα μέσα ο Γιώργος Φωτόπουλος, κάτοικος στα Παχιανά.

«Μέσα σε ένα τετράμηνο η Νέα Δημοτική Αρχή κατάφερε μέσα στα όργανα της που είναι υπεύθυνα για τη χωροθέτηση των Λαϊκών Αγορών να πάρει αρκετές αντικρουόμενες αποφάσεις με το αποκορύφωμα στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την ανάκληση της απόφασης του για τη λειτουργία Λαϊκής στην Αγιά Μαρίνα και την επαναλειτουργία της Λαϊκής της Δευτέρας στη οδό Γιαμπουδάκη.

Όλα αυτά δείχνουν την επιπολαιότητα που δείχνει ο Δήμος στο θέμα των Λαϊκών αγορών.

Σαν κάτοικος της Εφ. Πολεμιστών μαζί με άλλους κατοίκους της περιοχής γίναμε δεκτοί από το Δήμαρχο και τους αρμοδίους Αντιδημάρχους, πριν ενάμιση μήνα , όπου του θέσαμε τα προβλήματα που δημιουργούνται από τη απόφαση χωροθέτησης της Λαϊκής της Τετάρτης , αλλά και σε άλλες περιοχές, και από την Λειτουργία της.

Πήραμε την υπόσχεση ότι θα ξαναδούν το θέμα της χωροθέτησης , για αυτό έγινε και αυτοψία στην περιοχή που υποδείξαμε χώρους, όπως και υποσχέσεις για αυστηρό  έλεγχο λειτουργίας της, παρόλα αυτά τίποτα από αυτά δεν έχει γίνει , ούτε τα τριμελή κλιμάκια ελέγχου έχουν λειτουργήσει ( μήπως χρειάζονται τριμελή κλιμάκια για παρανομίες , όπως υπαίθριο σουβλατζίδικο, έμποροι και παραγωγοί που καταλαμβάνουν τμήματα των καθέτων δρόμων, έμποροι που έχουν τα αυτοκίνητα τους σαν πάγκους), να θυμίσω ότι σε περίπτωση διάθεση από ηλικιωμένη  τερλίκια ( μάλλινες κάλτσες)  οδηγήθηκε στην ασφάλεια .

Υ.Γ. 1: Για τον Αγροτικός Αύγουστος  ο συχνοτισμος είναι επικίνδυνος  ενώ στις Λαϊκές Αγορές  παίρνονται όλα τα μετρά υγειονομικής προστασίας!!!!.

Υ.Γ 2: Γιατί η λαϊκή της Δευτέρας  δεν πάει στο στρατόπεδο Μαρκοπούλου μέχρι αυτό να αξιοποιηθεί από το Δήμο.»

zarpanews.gr

3 thoughts on “Επιστρέφει στον Άη Γιάννη η λαϊκή αγορά της Δευτέρας, εν μέσω αντιδράσεων…

  1. καλως να ορισει στην γειτονια μας και παλι… τωρα τι ζορι τραβα ο αλλος απο τα παχιανα ειναι αξιο αποριας..

    και για να του ληθουν και οι αποριες στο στρατοπεδο βρισκεται μεσα ο στρατος ακομη, και οτι επισης μας αρεσει δε μας αρεσει στη λαικη υπαρχουν ανθρωποι που βγαζουν μεροκαματο και οι καιροι ειναι δυσκολοι για ολους φι αυτο και πρεπει να δειξουμε
    οτι ο ενας ειναι διπλα στον αλλο και να αφησουμε τα κομπλεξ και τις μικροτητες.

    κατοικος το Αγιου Ιωαννου που εξω απο την πορτα του στηνουν παγκο

  2. Λοιπόν για να ξέρετε, πότε μα ποτέ και κάνεις Δημαρχος(εκτός αν έχει κότσια) δεν πρόκειται να λύσει το πρόβλημα των λαϊκών που πλέον καλώς ή κακώς και εμποδίζουν και δημιουργούν πάρα πολλα προβλήματα κι ο λόγος είναι απλός…. Κουμάντο κάνουν οι ΨΉΦΟΙ των λαικαριων, τόσο απλό είναι…. Οι λαϊκές σαφώς και πρέπει να δουλέψουν αλλά πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι και οι γειτονιές κι οι δρόμοι έχουν αλλάξει, τίποτα δεν είναι ίδιο σε σχέση με πριν 20-25 χρόνια ούτε καν πριν 10….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook