Επιστρέφει στα Χανιά το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο – Ξεκίνησαν οι εγγραφές

επιστρέφει-στα-χανιά-το-ανοιχτό-λαϊκό-1766380

Επανέρχεται δυναμικά το τμήμα Χανίων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, μετά την απουσία του λόγω Covid, με ένα νέο συναρπαστικό πρόγραμμα, το οποίο θα παρουσιάσουν 8 καταξιωμένοι επιστήμονες, με τίτλο: «Εισαγωγή στην Ιατρική του τρόπου ζωής».

Σε αυτό το πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν την Ιατρική του τρόπου ζωής και τις θεραπευτικές παρεμβάσεις που εφαρμόζει πάνω στον καθημερινό τρόπο ζωής, ως βασική μέθοδο για την πρόληψη ή αποκατάσταση διαφόρων παθήσεων και θα μάθουν βήμα-βήμα πώς μπορούν να τις υιοθετήσουν, ώστε να είναι και να παραμένουν υγιείς.

Απευθύνεται σε αυτούς που έχουν ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία -τόσο την δική τους όσο και των αγαπημένων τους- και επιδιώκουν να ενημερώνονται διαρκώς για τα πιο πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα της ιατρικής ,ώστε να τα αξιοποιούν και να απολαμβάνουν μια καλύτερη ζωή.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, και θα ολοκληρωθούν σε 8 εβδομαδιαίες εισηγήσεις, με διαφορετικό εισηγητή κάθε Δευτέρα, ώρες 17:30 έως 20:30 και θα πραγματοποιούνται στην συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου AKALI (Κισσάμου 55, Χανιά).

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι χωρίς κανένα ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας απλά το κόστος συμμετοχής.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και γίνονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας μέσω της ιστοσελίδας του Α.Λ.Π.:

ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ | Εισαγωγή στην Ιατρική του Τρόπου Ζωής

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Με την επιτυχή παρακολούθηση των μαθημάτων οι συμμετέχοντες λαμβάνουν σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Εγγραφές: www.alp.gr

Πληροφορίες στα τηλ: 2821501060 / 6936004242 (Δευ.-Παρ. 10:00-14:00).

Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο εδώ και 18 χρόνια υπηρετεί την δια βίου μάθηση που στοχεύει στην καλυτέρευση της καθημερινής ζωής μέσω της επιστημονικής γνώσης. Λειτουργεί τμήματα στην Αθήνα στην Θεσσαλονίκη και στην Κρήτη, ενώ από το 2020 προσφέρει και διαδικτυακά προγράμματα:https://bit.ly/3vPinLI

Τελεί υπό την αιγίδα πανελλαδικά της Κ.Ε.Δ.Ε. (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας), στην Κρήτη υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και στην Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook