Επιστρέφει σπίτι ο μικρός Χρήστος-Ιωάννης – Πέτυχε η δύσκολη επέμβαση στη Βοστώνη

επιστρέφει-σπίτι-ο-μικρός-χρήστος-ιωά-450759

24ώρα αγωνίας και συνάμα προσμονής, ζει ο πατέρας του 13χρονου Χρήστου- Ιωάννη που χειρουργήθηκε στα τέλη Αυγούστου, σε νοσοκομείου της Αμερικής, εξαιτίας σοβαρού καρδιολογικού προβλήματα.

Ο κ. Γιάννης Ινιωτάκης, περιμένει πλέον, πώς και πώς να ανταμώσει το παιδί του, η ζωή του οποίου το περασμένο διάστημα κρεμόταν από μία κλωστή, εξαιτίας μιας πολύ σοβαρής περιπέτειας υγείας που αντιμετωπίζει από μικρός.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο γιος του νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Βοστώνης, όπου υπεβλήθη σε εξειδικευμένη χειρουργική επέμβαση. Ευτυχώς, όλα πήγαν κατ’ ευχήν και πλέον είναι θέμα ημερών ,ο Χρήστος- Ιωάννης να επιστρέψει στο πατρικό του σπίτι.

«Έχω πολύ μεγάλη αγωνία. Περιμένω πώς και πώς αυτήν την μέρα που θα έρθει ο γιος μου, να τον σφίξω στην αγκαλιά μου και να τον υποδεχτώ στο σπίτι μας. Δεν μπορώ να σας περιγράψω τα συναισθήματα μου. Το παιδί μου βγήκε νικητής στον αγώνα ζωής που έδινε και αυτό για μένα είναι το καλύτερο δώρο», αναφέρει συγκινημένος στο neakriti.gr ο κ. Ινιωτάκης.

H περιπέτεια, που πέρασε ο 13χρονος δεν άφησε ασυγκίνητους όχι μόνο τους Κρητικούς, αλλά και ανθρώπους από την υπόλοιπη Ελλάδα, μέχρι και ομογενείς, που «σχημάτισαν» μία μεγάλη ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης, βάζοντας ο καθένας τα δικό του λιθαράκι, για να καταφέρει να ταξιδέψει το αγόρι στην μακρινή Αμερική και να υποβληθεί στην εξειδικευμένη επέμβαση κόστους 140.000 δολαρίων.

«Το έχω πει πολλές φορές αλλά θέλω να το ξαναπώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι μας βοήθησαν και μας στήριξαν και εμένα και την οικογένεια μου, σε αυτήν την τόσο δύσκολη φάση της ζωής μας .Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους τους γνωστούς αλλά και σε όσους δεν γνωρίζω. Σε εκείνους που δεν θα γνωρίσω ίσως ποτέ. Χρειαζόμασταν χρήματα και οι άνθρωποι αυτοί μας έδωσαν μία τεράστια ανάσα, ένα φιλί ζωής».

Πλέον η οικογένεια μπορεί και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και αυτό που απομένει είναι ο Χρήστος – Ιωάννης να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, όπως άλλωστε είχε αναφέρει λίγο πριν αναχωρήσει για το εξωτερικό. Να γυρίσει στο σπίτι του και τρέξει και να πάρει στα χέρια του μία μπάλα, για να παίξει μπάσκετ.

«Φυσικά και το όνειρο του γιου μου θα πραγματοποιηθεί. Θέλω και εγώ να τον δω να παίζει μπάλα και να τρέχει όπως όλα τα παιδιά στην ηλικία του. Οι γιατροί μας έχουν πει ότι μπορεί να πηγαίνει κανονικά στο σχολείο του, αλλά ίσως οι αθλητικές δραστηριότητες θα ξεκινήσουν σταδιακά. Σε κάθε περίπτωση, να έρθει ο γιος μου με το κάλο και όλα θα γίνουν».

Η άφιξη του Χρήστου – Ιωάννη στην Κρήτη αναμένεται αρχές της επόμενης εβδομάδας ενώ, στη Βοστώνη, στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή είναι η μητέρα του αλλά και η αδερφή του.

Οι ευχές πλέον όλων μας συνοδεύουν τον Χρήστο – Ιωάννη, να επιστρέψει με το καλό στην πατρίδα και το σπίτι του.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook