Επιστολή σε Χρυσοχοίδη και Καραμαλάκη από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΚΙΝΑΛ

επιστολή-σε-χρυσοχοίδη-και-καραμαλάκ-1208661

Επιστολή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλη Καραμαλάκη, με αφορμή τις τελευατίες εξελίξεις σχετικά με τον θάνατο του πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ Σηφη Βαλυρακη, απέστειλε Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΚΙΝΑΛ.:

«Η Νομαρχιακή επιτροπή ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ  Χανίων με αφορμή τα όσα έχουν μεσολαβήσει τις τελευταίες μέρες και δικαιώνουν περίτρανα όσα από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε η Μίνα Βαλυρακη για τον θάνατο του πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ Σηφη Βαλυρακη , οπου πλέον υπάρχει καταγγελία για δολοφονική επίθεση σε βάρος του εκλιπόντα από δύο δράστες, που φέρονται να έχουν σχέση με τη «Χρυσή Αυγή» και έναν έγκλειστο σήμερα πρώην Βουλευτή της ,απέστειλε  επιστολή προς  τον  υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλη Καραμαλάκη και ζητά την άμεση παρέμβασή τους για να μπορέσει ο μάρτυρας αυτός να καταθέσει με ασφάλεια όσα γνωρίζει, αφού ο ίδιος αρνείται να καταθέσει στο Λιμεναρχείο Ερέτριας! Ήδη οι δικηγόροι της οικογένειας του Σήφη Βαλυράκη έχουν ήδη καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στο Λιμενικό της περιοχής για παράβαση καθήκοντος.

Είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής στον Σηφη Βαλυρακη ένα πραγματικό αγωνιστή που ο ίδιος πάλεψε πολλές φορές για να λάμψει η αλήθεια και με την στάση ζωής του έδειξε ότι δεν φοβάται ούτε τον θάνατο  για να αποδειχτεί η αλήθεια.»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook