Επιστολή-αποκάλυψη: Οι λοιμωξιολόγοι προειδοποιούσαν την κυβέρνηση από το Μάρτιο για το 2ο κύμα κορονοϊού και τα απαραίτητα μέτρα! – Δείτε τα έγγραφα

επιστολή-αποκάλυψη-οι-λοιμωξιολόγοι-1085320

Σε μια αποκάλυψη – “βόμβα” στο πολιτικό σκηνικό εν μέσω πανδημίας και της καθημερινής εκατόμβης θανάτων από κορονοϊό ( ξεπερνούν ήδη τους 3600 τα θύματα από το Φθινόπωρο και μετά) προχώρησε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης.

Όπως ανέφερε στις 16 Μαρτίου έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου και στο υπουργείο Υγείας επιστολή 9 επιστημόνων που ανέφερε το αναμενόμενο δεύτερο κύμα κορονοϊού, προχωρώντας επίσης και σε προτάσεις.

Στην ομιλία αυτή που παρατίθεται πιο κάτω από το προφίλ του Σωκράτη Βαρδάκη, αναφέρεται στην ανάρτησή του ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Όπως γράφει ο Παύλος Πολάκης, έθαψαν τις προστάσεις των επιστημόνων!

«ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΒΑΡΔΑΚΗ ΣΩΚΡΑΤΗ!!!

Επιστολή από 16 Μαρτίου, 9 επιστημόνων προς το Μητσοτάκη και το Υπουργείο Υγείας για το τι πρέπει να ΓΙΝΕΙ για να ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ Η ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥ!!!

Διαβάστε να ΦΡΙΞΕΤΕ!!! – ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!! – (Απλά την έθαψαν)»

2 thoughts on “Επιστολή-αποκάλυψη: Οι λοιμωξιολόγοι προειδοποιούσαν την κυβέρνηση από το Μάρτιο για το 2ο κύμα κορονοϊού και τα απαραίτητα μέτρα! – Δείτε τα έγγραφα

  1. Καταλάβατε τώρα συντοπίτες ποσο φοβάται ο ντενεκές ….αριστος που το παίζει πρωθυπουργός ! Μέχρι τώρα που δεν μίλαγε κανείς σας σας έγραφε στα παπούτσια του και σας ανακοίνωνε μόνο φιρμάνια !! Τώρα που αρχίσατε και ξεσηκώνεστε σας δείχνει …..αποδείξεις !!!!! Ότι δηλαδή δεν φταίω εγώ για την καταστροφή σας αλλά οι λοιμωξιολόγοι μου τα λέγανε και σας κατάστρεψα μόνο μην με στείλετε από και που ήρθα ! Όπως πάντα η δειλία το χαρακτηριστικό του, πάντα οι άλλοι φταίνε και όχι αυτός ! Πιστεύω ότι αν κάποιος πρέπει να δικαστεί για τις ζωές που χάθηκαν και την οικονομική και όχι μόνο καταστροφή των Ελλήνων είναι αυτός ! Αν υπάρχει εισαγγελέας έστω και με ίχνος ανθρωπιάς, με ίχνος πατριωτισμού, με ίχνος αίσθημα δικαιοσύνης και με ίχνος επαγγελματικής αξιοπρέπειας πρέπει να ζητήσει σήμερα κιόλας τις μελέτες, τις συσκέψεις και τα άτομα που συμμετείχαν σε αυτές και πως έφτασαν στο συμπέρασμα του λοκντάουν και με τι στατικές !! Αν δεν υπάρχουν η αν είναι παραμυθέ ΟΛΟΙ ΑΝΑΙΞΕΡΕΤΩΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ για να αποδοθούν σε αυτούς που κατέστρεψαν άδικα και μοχθηρά ! Οι Έλληνες θα ξαναγίνουν αφεντάδες στον τόπο τους μόλις αρχίσουν να απαιτούν και να πετυχαίνουν την τιμωρία των τυράννων τους !

  2. Εντυπωσιακή «αποκάλυψη». Έγγραφο με ημερομηνία 16 Μαρτίου, δηλ. όταν ξέσπαγε το 1ο κύμα της πανδημίας και λίγες μέρες πριν το 1ο lockdown, στο οποίο προτείνεται η λήψη γενικόλογων μέτρων (σύσταση τεχνικών επιτροπών, αναστολή πειραμάτων). Με τέτοιες «αποκαλύψεις-βόμβα» σωθήκαμε, βούτυρο στο ψωμί των κυβερνώντων…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook