Επιστολές του ΝΟΧ σε Μητσοτάκη και Αυγενάκη – Τι αναφέρουν…

Επιστολές προς τον πρωθυπουργό και τον υφυπουργό Αθλητισμού απέστειλε όπως κάνει γνωστό ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Οι επιστολές προς τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Αυγενάκη αντίστοιχα αφορούν το κολυμβητήριο Χανίων, υπόψη των οποίων θέτει το ζήτημα των εργασιών που αυτή την περίοδο συνεχίζεται να εκτελούνται, αλλά και τις μελέτες που είναι σε εξέλιξη σχετικά με την πλήρη ανακατασκευή του.

Η ανησυχία του Ναυτικού Ομίλου την οποία εκφράζει στις επιστολές είναι να δοθούν άμεσα προς χρήση οι δύο κολυμβητικές δεξαμενές των 25 και 12,5μ. ούτως ώστε να μπορέσει να δουλέψει απερίσπαστος εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου που ακολουθεί. Θα πρέπει να σημειωθεί άλλωστε ότι τον τελευταίο ένα χρόνο ο Ναυτικός Ομιλος έχει δοκιμαστεί σκληρά όπως και όλα τα σωματεία σε όλη τη χώρα λόγω της κατάστασης με την πανδημία.

Η σχετική ανακοίνωση που δίνει στη δημοσιότητα ο ΝΟΧ έχει ως εξής:

Ο Nαυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό ότι έθεσε υπόψη του Πρωθυπουργού, αλλά και του Υφυπουργού Αθλητισμού, επιστολές από τους οποίους ζητά τη συνδρομή τους έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό το κολυμβητήριο Χανίων να βρεθεί ξανά στη διαδικασία να φιλοξενεί και στις τρεις πισίνες τις αγωνιστικές και προαγωνιστικές ομάδες, καθώς και τους νεαρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες από τα τμήματα εκμάθησης κολύμβησης και τις λοιπές δραστηριότητες.

Με αίσθημα ευθύνης για τις αλλαγές που πραγματοποιούνται, αλλά και τις μελέτες που είναι να ωριμάσουν για την ολοσχερή ανακατασκευή του κολυμβητηρίου, ο Nαυτικός Ομιλος έθεσε υπ’ όψιν του κ. Πρωθυπουργού τη σημασία να μπορέσουν όλες οι πισίνες να τεθούν άμεσα σε λειτουργία, ενώ ζητήθηκε συγκεκριμένα από τον κ. Αυγενάκη να μεριμνήσει ούτως ώστε το συντομότερο δυνατό να ολοκληρωθούν τα έργα που έχει αναλάβει ο εργολάβος με την τοποθέτηση των πυλώνων φωτισμού στην 50άρα πισίνα και τις λοιπές εργασίες που είναι ακόμα να εκτελεστούν.

Για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων και την βιωσιμότητα του είναι απαραίτητη προϋπόθεση, κάτι που τονίζεται στις επιστολές, να μπορέσει μετά από έναν ολόκληρο χρόνο που έχει δοκιμαστεί σκληρά λόγω της πανδημίας να δουλέψει απερίσπαστος για να επαναφέρει τα Χανιωτάκια στο γνώριμο τους μέρος που δεν είναι άλλο από το κολυμβητήριο.

Παράλληλα ο Nαυτικός Ομιλος αναμένει πάντα με αγωνία την ολοκλήρωση των μελετών για τα μεγάλα έργα που είναι να γίνουν στο κολυμβητήριο προκειμένου ν’ αποκτήσει την εικόνα που θέλουμε όλοι.

Ζarpanews.gr – Μάκης Καρτσωνάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ