Επίσκεψη της ΠΑΕ Χανιά στο ΚΗΦΑΠ “Η Μεγαλόχαρη” και το ΚΗΦΑΑΜΕΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας, ποδοσφαιριστές της ομάδας των Χανίων, καθώς και στελέχη της ΠΑΕ είχαν την ευκαιρία να βρεθούν τη Δευτέρα σε δύο ιδρύματα της πόλης, στο ΚΗΦΑΠ “Η Μεγαλόχαρη” και το ΚΗΦΑΑΜΕΑ.

Ειδικότερα, από πλευράς ποδοσφαιριστών, βρέθηκαν οι Σεληνιωτάκης, Λαζαρίδης, Παπαχρήστος, Ανδρέου και Τζιώρας, ενώ εκ μέρους της διοίκησης ήταν η υπεύθυνη του κοινωνικού προγράμματος της ΠΑΕ, Δώρα Κυριακάκη και ο τιμ μάνατζερ, Γιώργος Τουλουπάκης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ Χανιά είναι το εξής:

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας (3η Δεκεμβρίου) και στο πλαίσιο του κοινωνικού της προγράμματος “Δώσε πάσα στη Ζωή” η ομάδα μας βρέθηκε δίπλα στα παιδιά του ΚΗΦΑΠ “Η Μεγαλόχαρη” και του ΚΗΦΑΑΜΕΑ.

Οι ποδοσφαιριστές Αλέξης Σελινιωτάκης, Γιώργος Λαζαρίδης, Τάσος Παπαχρήστος, Βαγγέλης Ανδρέου και Χρήστος Τζιώρας, συνοδευόμενοι από την Υπεύθυνη του κοινωνικού προγράμματος της ΠΑΕ Χανιά Δώρα Κυριακάκη και τον τιμ μάνατζερ Γιώργο Τουλουπάκη βρέθηκαν αρχικά στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Αυτιστικών Παιδιών “Η Μεγαλόχαρη”, όπου πρόσφεραν ένα κρεβάτι θεραπείας για τις ανάγκες των παιδιών, τα οποία ευχαρίστησαν θερμά την ομάδα μας για την κίνηση αυτή.

Την ομάδα μας υποδέχτηκαν στο ΚΗΦΑΠ ο πρόεδρος του Νικόλαος Τρίκκας και η υπεύθυνη λειτουργίας Ελένη Χουδαλάκη.

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία της ομάδας μας βρέθηκε στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΗΦΑΑΜΕΑ), προσφέροντας δώρα χρήσιμα για την καθημερινότητα των παιδιών του Κέντρου. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πέρασαν λίγη ώρα με τα παιδιά και η υπεύθυνη του ΚΗΦΑΑΜΕΑ Δήμητρα Μηνά παρείχε ενημέρωση για το έργο που επιτελείται εκεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ