Επίσκεψη στη 2η ΤΟΜΥ από κλιμάκιο του ΚΚΕ στα Χανιά

επίσκεψη-στη-2η-τομυ-από-κλιμάκιο-του-κκ-1212653

Κλιμάκιο τη ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ, βουλευτή του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο, πραγματοποίησε περιοδεία στη 2 η ΤΟΜΥ Χανίων (παλιό νοσοκομείο). Στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ συμμετείχε επίσης, ο Αλέκος Μαρινάκης, περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης και ο Δημήτρης Ανθούσης, δημοτικός σύμβουλος Πλατανιά.

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Διευθυντή, κ. Ντουκάκη Στέφανο, στην οποία συζητήθηκε η δραστηριότητα της 2 η ΤΟΜΥ, οι ανάγκες για την πλήρη στελέχωσή της αλλά και συνολικά η ανάγκη για ανάπτυξη δικτύου πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που να καλύπτει το σύνολο των αναγκών στον νομό μας. Στη συνέχεια, το κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων συναντήθηκε και με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, όπου έγινε ενημέρωση για το εμβολιαστικό κέντρο και την πορεία εμβολιασμού στα Χανιά και συγκεκριμένα στην εν λόγω εμβολιαστική γραμμή.

Τέλος, η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, ενημερώθηκε από τον κ. Ντουκάκη, ως υπεύθυνο ΕΟΔΥ στα Χανιά, για την πορεία του covid, την ανάγκη ενίσχυσης του φορέα με όλο το αναγκαίο προσωπικό, καθώς και του κλιμακίου του ΕΟΔΥ, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες για ανίχνευση και ιχνηλάτηση του ιού.

Ο Μ. Συντυχάκης επανέλαβε για ακόμη μία φορά τη θέση του ΚΚΕ για την εγκληματική

κυβερνητική διαχείριση, που γίνεται στη λογική κόστους-οφέλους και αντικειμενικά παίζει με τη ζωή και την υγεία του λαού μας.

Τονίστηκε επίσης η ανάγκη ικανοποίησης των αιτημάτων για επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας, προσλήψεις και πλήρη στελέχωση των νοσοκομείων με όλο το αναγκαίο μόνιμο ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και αξιοποίηση όλων των εμβολίων που έχουν κριθεί αποτελεσματικά για τη μάχη κατά της πανδημίας. Σε αυτή την κατεύθυνση, της πάλης ουσιαστικά για την υπεράσπιση της ζωής και της υγείας του λαού μας, το ΚΚΕ θα δώσει όλες του τις δυνάμεις.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook