Επίσκεψη Σημανδηράκη – Χατζηδάκη σε έργα της ΔΕΥΑΧ στο Δαράτσο | Photos

επίσκεψη-σημανδηράκη-χατζηδάκη-σε-έ-1384726

Επίσκεψη στα έργα, που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Δ.Ε. Νέας Κυδωνίας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Δαράτσου, πραγματοποίησαν  ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης και η Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., Χρυσούλα Χατζηδάκη, συνοδευόμενοι από την Αντιδήμαρχο Χανίων, αρμόδια για τη Δ.Ε. Νέας Κυδωνίας, Ελένη Ζερβουδάκη, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Δαράτσου, Κώστα Τσισμενάκη, και υπηρεσιακά στελέχη της Επιχείρησης.

Η αυτοψία πραγματοποιήθηκε προκειμένου να ενημερωθούν για την πρόοδο των εργασιών του έργου: «ΔΙΚΤΥΑ ΟΜΒΡΙΩΝ Δ.Ε.Υ.Α.ΧΑΝΙΩΝ», συνολικού προϋπολογισμού 3.102.526,95 ευρώ, χωρίς Φ.Π.Α. Το έργο υλοποιείται από ιδίους πόρους της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. και αφορά σε αγωγούς ομβρίων, μήκους 310 μέτρων. Πιο συγκεκριμένα στην οδό Μπατζέ μετά από τη συμβολή της οδού Αγίου Αντωνίου με την οδό Σκιναβρέ για 150 μέτρα και στην οδό Μπατζέ για 160 μέτρα, πριν τη συμβολή της με την οδό Καλαϊτζή.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, επισημαίνει: «Το συγκεκριμένο έργο θα συμβάλει στην ανακούφιση της περιοχής από τα όμβρια νερά, που συγκεντρώνονται στο σημείο την περίοδο των έντονων βροχοπτώσεων. Προτεραιότητά μας, άλλωστε, είναι η συνεχής παρακολούθηση και η εντατικοποίηση των έργων υποδομών σε όλο το εύρος του Δήμου μας, προκειμένου να βελτιωθεί αισθητά η καθημερινότητα των συνδημοτών μας».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook