Επίσκεψη Πολάκη στο Ελληνικό – «Άκρα του τάφου σιωπή αντί εμβληματικής επένδυσης»

επίσκεψη-πολάκη-στο-ελληνικό-άκρα-τ-1128669

Σφοδρή κριτική για την κατάσταση στο Ελληνικό, όπου, όπως δείχνει και σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, δεν διεξάγεται καμία εργασία, ασκεί ο Παύλος Πολάκης. Ο Χανιώτης βουλευτής εξέδωσε και ανακοίνωση, όπου αποκαλεί «εμπαιγμό» την κατάσταση με την επένδυση, ενώ δεν αφήνει στο απυρόβλητο και τα ΜΜΕ:

«Επιστρέφοντας σήμερα από περιοδεία του στην Κρήτη, ο πρ. Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Παύλος Πολάκης, επισκέφθηκε τον χώρο του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό και δήλωσε τα παρακάτω:

«Επισκέφθηκα σήμερα 2 Νοεμβρίου 2020 τις εγκαταστάσεις του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό, για να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι τις εργασίες κατεδάφισης και τα λοιπά έργα της «εμβληματικής επένδυσης που είναι σε εξέλιξη», σύμφωνα με επίσημες κυβερνητικές δηλώσεις, τόσο από τα χείλη του αρμόδιου υπουργού Ανάπτυξης Αδ. Γεγωργιάδη όσο και του Πρωθυπουργού.

Αυτό που είδα όμως, και που μπορεί κάθε καλόπιστος πολίτης να διαπιστώσει πηγαίνοντας στην περιοχή, ήταν “άκρα του τάφου σιωπή”, η πλήρης ακινησία και απραξία. Πρόκειται για έναν εμπαιγμό, που όμως όταν εκπορεύεται από δημόσια χείλη γίνεται χυδαίος. Αποφάσισα λοιπόν να καταγράψω την σημερινή εμπειρία μου σε ένα εξαιρετικά μικρό βίντεο (μικρότερο των 2 λεπτών) για να φτάσει η πραγματικότητα στους πολίτες. Μια πραγματικότητα που τα συστημικά κανάλια αποσιωπούν συστηματικά εδώ και καιρό.

Καλώ τα μεγάλα τηλεοπτικά (και μη) μέσα ενημέρωσης να αναμεταδώσουν αναλλοίωτο αυτό το βίντεο-καταγραφή, αν βέβαια τους το επιτρέψει ο κ. Πέτσας, προκειμένου να δικαιολογήσουν έμπρακτα τον διακηρυγμένο ρόλο τους για έγκυρη και ακηδεμόνευτη ενημέρωση.»

zarpanews.gr

2 thoughts on “Επίσκεψη Πολάκη στο Ελληνικό – «Άκρα του τάφου σιωπή αντί εμβληματικής επένδυσης»

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΠΑΥΛΗΣ (ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΧΩΡΑΦΙΑ) ΞΑΝΑΚΤΥΠΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
    ΣΕ ΡΟΛΟ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΤΟΥ 2020, Ο ΠΑΥΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΕΞΙΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: ΑΛΩΣΕ ΤΑ ΑΝΤΙΔΕΞΙΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ, ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΕΙΣ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook