Επίσκεψη Γιώργου Σταθάκη στο Εργατικό Κέντρο και στην Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων

επίσκεψη-γιώργου-σταθάκη-στο-εργατικ-887071

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης επισκέφτηκε το Εργατικό Κέντρο Χανίων, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Γιάννη Μανωλικάκη, τη γ.γ. Όλγα Τζοτζολάκη και τον Πρόεδρο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Χανίων Μανώλη Μπαμιάκη.

Κατά τη συζήτηση, εκφράστηκε από όλους η ικανοποίηση για την προσπάθεια στήριξης των εργαζομένων με σειρά νομοθετημάτων, όπως η σταδιακή επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων, η κατάργηση του υποκατώτατου μισθού, η αύξηση του βασικού κ.ά. Επίσης, έγινε αναφορά στην ανάγκη ενίσχυσης της Επιθεώρησης Εργασίας για την εξάλειψη της αδήλωτης εργασίας και αποφυγής της επιστροφής σε ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές.

Επίσης, ο Γιώργος Σταθάκης και η υποψήφια Βουλευτής Κατερίνα Μανιμανάκη επισκέφτηκαν τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, όπου συναντήθηκαν με τα μέλη του ΔΣ και συζήτησαν με τους εργαζόμενους.

Κατά την επίσκεψη, ο Πρόεδρος της Τράπεζας κ. Μιχάλης Μαρακάκης παρουσίασε τη βελτίωση της οικονομικής της κατάστασης, που διευκολύνεται από τη σταθεροποίηση και ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, καθώς και τη στρατηγική της για την τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Επίσης, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον κ. Σταθάκη για τη σταθερή στήριξη τόσο της Τράπεζας Χανίων, όσο και του θεσμού των Συνεταιριστικών Τραπεζών, ειδικά κατά τη δύσκολη περίοδο του 2015. Από την πλευρά του ο Υπουργός, αφού εξήρε τη συμβολή της Τράπεζας Χανίων στην ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων και την απασχόληση, επανέλαβε την πάγια στήριξή του στην Τράπεζα Χανίων.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook