Επίσκεψη Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων

επίσκεψη-αλέξανδρου-μαρκογιαννάκη-σ-1688062

Την έδρα της διοίκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης και συναντήθηκε με τον διοικητή κ. Τσιλιμιγκάκη και στελέχη της υπηρεσίας.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης είχε μαζί τους διεξοδική συζήτηση για υπηρεσιακά ζητήματα, ενώ δεν παρέλειψε να τους συγχαρεί και για την αποτελεσματικότητά τους κατά την περσινή αντιπυρική περίοδο, ευχόμενος το ίδιο να συμβεί και στη φετινή, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει.

«Οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής κάνουν ακόμα πιο καίριο τον ήδη κρίσιμο ρόλο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας», τόνισε ο κ. Μαρκογιαννάκης για να υπογραμμίσει στη συνέχεια: «Οι πολίτες οφείλουμε τις ευχαριστίες προς τους άνδρες και τις γυναίκες της Πυροσβεστικής. Μας προφυλάσσουν από κινδύνους και καταστροφές, μπαίνοντας οι ίδιοι σε κινδύνους. Η Πολιτεία, όμως, οφείλει όχι απλώς τις ευχαριστίες της αλλά την έμπρακτη υποστήριξή της στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει πετύχει να εκσυγχρονίσει σημαντικά τον εξοπλισμό του Πυροσβεστικού Σώματος. Υπάρχουν φυσικά πολλές ακόμα ανάγκες, γι’ αυτό και η κυβέρνηση έχει προγραμματίσει την πρόσληψη 3.500 πυροσβεστών, από τους οποίους θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε επαρκής αριθμός να στελεχώσει τα κλιμάκια στα Χανιά», κατέληξε ο κ. Μαρκογιαννάκης.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook