Επισκέψεις Σημανδηράκη σε ΔΕΔΙΣΑ και ΔΟΥ Χανίων

επισκέψεις-σημανδηράκη-σε-δεδισα-και-836361

Τις εγκαταστάσεις της ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι και τη ΔΟΥ Χανίων επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηράκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της αυτοδιοικητικής κίνησης «Για τα Χανιά».

Στη ΔΕΔΙΣΑ συναντήθηκαν με τον διευθύνοντα σύμβουλο Γιάννη Κουτράκη, στελέχη και εργαζομένους στην επιχείρηση και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκαν το εργοστάσιο μηχανικής ανακύκλωσης και κομποστοποίησης.

Ο Παναγιώτης Σημανδηράκης επισήμανε:

«Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στις εγκαταστάσεις της ΔΕΔΙΣΑ και να παρακολουθήσουμε από κοντά τη διαλογή του χαρτιού, του γυαλιού, του αλουμινίου κ.λπ. και τη διαδικασία της επεξεργασίας των στερεών αποβλήτων. Ήταν μία εμπειρία ξεχωριστή που επιβεβαιώνει αυτό που ήδη γνωρίζαμε: η ΔΕΔΙΣΑ είναι μια σύγχρονη, εξαιρετικά επιτυχημένη διαδημοτική επιχείρηση. Πάνω απ’ όλα συνιστά ένα υποδειγματικό μοντέλο φορέα διαχείρισης στερεών αποβλήτων, όχι μόνο σε επίπεδο Κρήτης αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα. Είναι επομένως αποφασιστικής σημασίας, και αυτό το έχει αντιληφθεί η τοπική κοινωνία των Χανίων, η διαφύλαξη της αυτονομίας της. Οφείλουμε επίσης να εμβαθύνουμε τη συνεργασία της επιχείρησης με τον Δήμο Χανίων».

Στη ΔΟΥ Χανίων ο κ. Σημανδηράκης και η αντιπροσωπεία της αυτοδιοικητικής κίνησης «Για τα Χανιά» είχαν συνάντηση με την προϊσταμένη Ιωάννα Μπαχουντάκη, τους υπαλλήλους της υπηρεσίας, την πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων ΔΟΥ Χανίων-Ρεθύμνου Κλεοπάτρα Μπερτσουλάκη και μέλη του Δ.Σ. και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, με έμφαση στο κτιριακό και στις απαξιωμένες τεχνολογικές υποδομές. Σημειώθηκε επίσης ότι δεν επαρκούν οι χώροι για τη στέγαση του αρχείου της υπηρεσίας

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook