Επισκέψεις σε ολόκληρη την Ελλάδα προγραμματίζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

επισκέψεις-σε-ολόκληρη-την-ελλάδα-προ-1037989

Εξαρχής η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου έχει δείξει ότι δεν θα ακολουθήσει τυπολατρικά το πρωτόκολλο των προκατόχων της. Στο πλαίσιο αυτό ήδη παρεμβαίνει μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για διάφορα ζητήματα που αφορούν την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα.

Θυμίζουμε ότι μεταξύ άλλων η πρώτη γυναίκα στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα έχει μιλήσει για την αξιόπιστη ενημέρωση μεσούσης της πανδημίας, για την ενδοοικογενειακή βία, για τα βιβλία που μας κρατάνε συντροφιά την περίοδο της καραντίνας, για την υπεράσπιση των δημοκρατικών θεσμών, για τον ρόλο της Εκκλησίας, για τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι και μόλις χθες για την επέτειο της τραγωδίας στη Marfin.

Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες η ανώτατη πολιτειακή άρχοντας σχεδιάζει ένα πρόγραμμα περιοδειών σε ολόκληρη την Ελλάδα. Στόχος της είναι να αναδείξει τις αφανείς δυνατότητες που έχει η περιφέρεια καθώς επίσης και τις δυναμικές εστίες προόδου και καινοτομίας. Αυτό που περιμένει είναι απλώς να κοπάσει η πανδημία του κορονοϊού για να μπορέσει να ξεκινήσει τις επισκέψεις εκτός Αθηνών.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook