Επισκέφθηκε το νοσοκομείο Χανίων ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης

επισκέφθηκε-το-νοσοκομείο-χανίων-ο-αλ-1063589

Συνάντηση είχε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, επικεφαλής της παράταξης του περιφερειακού συμβουλίου «Κρήτη Μπροστά», με την διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων και με μέλη του συλλόγου των εργαζομένων του Νοσοκομείου συνοδευόμενος από τους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης κ.κ Αρχοντάκη, Κονταξάκη, Κοπάση και Κουκλινό.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να συζητήσουν και να διαπιστώσουν την ετοιμότητα του μηχανισμού του νοσοκομείου για την αντιμετώπιση τυχόν περιστατικών ασθενών με συμπτώματα covid19 λόγω της επερχόμενης έναρξης των πτήσεων προς το αεροδρόμιο Χανίων όπου θα σημάνει και ουσιαστικά το ξεκίνημα της φετινής τουριστικής σεζόν.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης συνεχάρη την διοίκηση του Νοσοκομείου για την έως τώρα μεθοδικότητα και εργατικότητα της και επισκέφτηκε μαζί με τον διοικητή κ. Μπέα και τον αναπληρωτή διοικητή κ. Μπολώτη τους χώρους του νοσοκομείου που έχουν δημιουργηθεί και τροποποιηθεί το τελευταίο διάστημα στους χώρους του νοσοκομείου για την υποδοχή ασθενών που έχουν συμπτώματα τύπου covid19 καθώς και τον χώρο νοσηλείας αυτών σε περίπτωση απευκταίων θετικών κρουσμάτων το επόμενο διάστημα που θα ακολουθήσει.

«Τα Χανιά έχουν την τύχη να έχουν στο «τιμόνι» της διοίκησης του νοσοκομείου δυο πολύ άξιους και ικανούς επιστήμονες, οι οποίοι έχουν δώσει ήδη σημαντικά δείγματα γραφής για την αποτελεσματικότητα τους. Παράλληλα όμως, είμαστε τυχεροί και για το εξαιρετικό ιατρικό προσωπικό που μαζί με τους νοσηλευτές, τους τραυματιοφορείς και το διοικητικό προσωπικό αποτελούν ένα πολύ ισχυρό σύνολο, το οποίο έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξη μας.

Στα Χανιά είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι είχαμε ελάχιστα κρούσματα, τα οποία αντιμετωπίστηκαν υποδειγματικά. Με αυτά που είδα και συζητήσαμε με τον διοικητή και τον αναπληρωτή διοικητή διαπιστώνω και πιστεύω απόλυτα ότι δεν θα έχουμε το παραμικρό πρόβλημα για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων κρουσμάτων το επόμενο διάστημα.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook