Επίσημα και πάλι σε λειτουργία το Δημοτικό Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Σφακίων | Photos

επίσημα-και-πάλι-σε-λειτουργία-το-δημο-1009998

Την Κυριακή 8 Μαρτίου κηρύχτηκε η επαναλειτουργία του Δημοτικού Ελεύθερου Ανοικτού Πανεπιστημίου Σφακίων “Γεώργιος Ξενουδάκης”, παρουσία του Δημάρχου Σφακίων κ. Μανούσου Χιωτάκη , της Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Αφροδίτη Σφηνιά, του Διοικητή Α.Τ. Σφακίων κ. Δημήτρη Τσιραντωνάκη, του Δρ. Γεώργιου Πατεράκη, μελών του δημοτικού συμβουλίου και αρκετών δημοτών.

Στην τελετή του αγιασμού προεξήρχε ο αρχιερατικός επίτροπος και εφημέριος της Ενορίας Χώρας Σφακίων πρωτοπρεσβύτερος Αθανάσιος Κουκουνάρης με συμπροσευχόμενους τον πρωτοπρεσβύτερο Ιωσήφ Περάκη, εφημέριο της Ενορίας Βουβά και τους πρεσβυτέρους Στυλιανό Καραϊσκάκη εφημέριο της Ενορίας Iμπρου και Στυλιανό Κατσούλη της Ενορίας Ασκύφου.

Ο Δήμαρχος Σφακίων απεύθυνε χαιρετισμό και η Αντιδήμαρχος Παιδείας ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους, για το πρόγραμμα του νέου κύκλου σπουδών.Αξιοσημείωτη ήταν η τηλεφωνική επικοινωνία του καθηγητή Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Προέδρου της Επιστημονικής Επιτροπής του  Δ.Ε.Α.Π. κ. Απόστολου Παπαϊωάννου, ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση και εξέφρασε την ικανοποίηση και την αμέριστη συμπαράσταση του για την επαναλειτουργία του Πανεπιστημίου.  Ο  Δρ. Γεώργιος Πατεράκης, ένας ακόμα άνθρωπος που στηρίζει ενεργά το Δ.Ε.Α.Π., χαιρέτισε με τη σειρά του και τόνισε την αναγκαιότητα πνευματικής ανάπτυξης του τόπου.Ακολούθησε η κοπή της πίτας του Δήμου Σφακίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook