Επιμορφωτικό σεμινάριο για τον κορονοϊό από την Ιατρική του Πανεπιστημίου Κρήτης

επιμορφωτικό-σεμινάριο-για-τον-κορον-1067181

Το τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο για τον COVID-19 με σκοπό, να εφοδιάσει τους επιμορφωμένους με γνώσεις, μεθόδους και ικανότητες για την ατομική τους προστασία και για την παροχή υπηρεσιών με υγειονομική ασφάλεια, να εκπαιδεύσει σε πρακτικές και ενέργειες αποτροπής της εξάπλωσης του ιού για την προστασία της δημόσιας υγείας και να ενισχύσει την αξιοπιστία της Κρήτης ως ασφαλή προορισμό. Οι ημερομηνίες είναι 7 έως 10 Ιουλίου 2020.

Η συνολική διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος: 4 μέρες

H εκπαίδευση θα υλοποιηθεί εξ αποστάσεως, μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας-on line. Θα περιλαμβάνει συνδυασμό σύγχρονης εκπαίδευσης (10 ώρες παρακολούθησης online) και ασύγχρονης εκπαίδευσης (διάθεση και πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό το οποίο θα αναρτηθεί).

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα καλύψει πλήρως τα υγειονομικά πρωτόκολλα του τουριστικού κλάδου συνολικά «τουριστικά καταλύματα, Τουριστικά γραφεία, Τουριστικά λεωφορεία, Ξεναγούς, Συνέδρια, Εστίαση».

Πιστοποίηση επιμόρφωσης:Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, ο εκπαιδευόμενος θα εξεταστεί μέσω της πλατφόρμας (multiple choice ερωτήσεις), ώστε να λάβει πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Όσα μέλη του Συλλόγου Επιχειρηματιών Εστίασης επιθυμούν να συμμετάσχουν πρέπει να αποστείλουν στο email του συλλόγου [email protected] τα ονοματεπώνυμα και το email των εργαζομένων ώστε να λάβουν τον προσωπικό κωδικό για τον κάθε εργαζόμενο τον οποίο θα του τον κοινοποιήσει μέσω email για να μπορέσει να παρακολουθήσει την εκπαίδευση και στη συνέχεια να απαντήσει στις ερωτήσεις πιστοποίησης.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook