Επιμελητήριο Χανίων: Ο Μαυριδάκης φεύγει ο Ηλιάκης έρχεται…

επιμελητήριο-χανίων-ο-μαυριδάκης-φεύ-806469

Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων για το 2019, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, μετά την καθιερωμένη κοπή πίτας, παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και εργαζομένων του οργανισμού.

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στο Συμβούλιο, ήταν η πλήρωση της θέσης του Οικονομικού Επόπτη, θέση που κατείχε μέχρι την παραίτησή του, για προσωπικούς λόγους,  ο γνωστός Χανιώτης έμπορος αυτοκινήτων, Μιχάλης Μαυριδάκης.

Το βάρος της νευραλγικής θέσης του Οικονομικού επόπτη του Επιμελητηρίου Χανίων, αναλαμβάνει ο επιχειρηματίας Νίκος Ηλιάκης, μετά την εκλογή του από τα μέλη, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις υποσχέθηκε να ανταποκριθεί στο δύσκολο έργο που του ανατέθηκε, ενώ δέχθηκε και τις ευχές του απερχόμενου Οικονομικού Επόπτη, για καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Η ανακοίνωση του ΕΒΕΧ

Μετά την παραίτηση του Οικονομικού Επόπτη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου, και τις εκλογές που έγιναν από το Διοικητικό Συμβούλιο την 30/1/2019 για την ανάδειξη νέου Οικονομικού Επόπτη,  η σύνθεση της Διοικητικής Επιτροπής έχει ως εξής:

Πρόεδρος : Αντώνιος Ροκάκης
Α’ Αντιπρόεδρος : Σταύρος Χατζηδημητρίου
Β’ Αντιπρόεδρος : Ιωάννης Μαργαρώνης
Οικονομικός Επόπτης : Νικόλαος Ηλιάκης
Γεν. Γραμματέας : Μιχαήλ Χαιρετάκης
Υπεύθυνος ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων : Γεώργιος Πατεράκης
Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξη Επιχειρήσεων :  

Δημήτριος Μουντάκης

 

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook