Επικοινωνία Μητσοτάκη με Ερντογάν – «Ανοιχτοί δίαυλοι επικοινωνίας»

επικοινωνία-μητσοτάκη-με-ερντογάν-1065063

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επικοινωνία με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, την Παρασκευή (26/06), με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας και τον πρόεδρο της Τουρκίας να συμφωνούν πως πρέπει να διατηρήσουν ανοικτούς τους διμερείς διαύλους επικοινωνίας.

Σύμφωνα με κυβερνητική ενημέρωση, οι δύο ηγέτες συζήτησαν, ακόμα, για τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού και τις προσπάθειες αντιμετώπισής τους, καθώς και για ζητήματα που συνδέονται με το άνοιγμα των συνόρων και την αποκατάσταση των τουριστικών ροών.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει θέμα με τις προκλήσεις της Άγκυρας σε Ανατολική Μεσόγειο, Αιγαίο και Έβρο, ενώ την Πέμπτη (25/06), ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επικοινωνία και με τον Εμανουέλ Μακρόν, με το… βλέμμα και στην επερχόμενη Σύνοδο Κορυφής.

Την ίδια ώρα που η Τουρκία ζητάει διάλογο με την Ελλάδα, αλλά το κάνει αυτό και με απειλές.

Πηγή: altsantiri.gr

One thought on “Επικοινωνία Μητσοτάκη με Ερντογάν – «Ανοιχτοί δίαυλοι επικοινωνίας»

  1. Δηλαδή ενώ η Τουρκία μας απειλεί και παραβιάζει τα σύνορα μας καθημερινά, στέλνει λαθραία στην Ελλάδα χιλιάδες μουσουλμάνους που εγκληματούν εις βάρος των Ελλήνων ο Μητσοτάκης μίλησε μαζί του και είπε για κορωνοιό και τουρισμό ?? Εγώ φταίω τώρα λοιπόν να σκεφτώ ότι ένα από τα παρακάτω συμβαίνει :
    Μας δουλεύουνε ψιλό γαζί γιατί τά έχουνε πάρει να εξισλαμίσουν τη χώρα !!
    Οι Μητσοτάκηδες βγάζουνε χρήματα από τη λαθρομετανάστευση !
    Δημιουργούν τεχνική κρίση για εξοπλιστικές μίζες !
    Είναι όλοι πληρωμένα τσιράκια του Ευρωπαϊκού Βορρά
    Είναι όλοι τους ανθέλληνες και προδότες !
    Χρειάζεται η αμμεση εγρήγορση και αντίσταση στην μόνιμη εγκατάσταση λαθραίων στην Ηπειρωτική Ελλάδα και αγώνας για άμεση απέλαση όλων εκτός Συρων οικογενειών !
    Οτιδήποτε άλλο θα το βρούμε μπροστά μας και εμείς και τα παιδιά μας. Οι πολιτικοί η θα την έχουν κοπανήσει τότε και θα ζούσε σαν άρχοντες στη Βόρεια Ευρώπη η Λατινική Αμερική και τα παιδιά μας θα καθαρίζουν τα τζάμια και θα χορεύουν τον χορό της κοιλιάς στους ισλαμιστές.
    Μπράβο Κυριακο, ευτυχώς και έσκισες το καλσόν και θα φοβηθούνε τώρα τα μεμέτια ! Σου έδωσε η Ντόρα κανταΐφι να τόν κεράσεις τουλάχιστον η θα τό στείλει αυτή με κούριερ ?
    Ντροπή και αίσχος μετά όλο αυτό που ζήσαμε το τελευταίο εξάμηνο και το διεθνές ξεφτίλισμα και ρεζιλίκι αντί να τού κανείς τεμενάδες να έβαζες τον Αρχηγό να του πει ένα Μόλων λαβέ μαζί με μερικά ….γαλλικά ! Αίσχος από ένα Νεοδημοκράτη !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook