Επικό τρολάρισμα Ζαχαριάδη σε Άδωνι: «Τρομερή παικτούρα, ο Μαρσέλο είναι απλά ένα καλό αριστερό back»

επικό-τρολάρισμα-ζαχαριάδη-σε-άδωνι-1518383

Η μεταγραφή του Μαρσέλο στον Ολυμπιακού πυροδότησε μια επική «κόντρα» μεταξύ της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και συγκεκριμένα μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Κώστα Ζαχαριάδη, αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (03/09), ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δήλωσε στο MEGA για την «ερυθρόλευκη» μεταγραφή: «Αν και Παναθηναϊκός, είναι τεράστια υπόθεση να έρχεται ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό. Συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μεγάλη επιτυχία. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Ολυμπιακού».

Ακόμα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στον… ρόλο της κυβέρνησης για τη μεταγραφή του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό, λέγοντας: «Ανεβάζει την Ελλάδα ο Μητσοτάκης, αποφάσισε ο Μαρσέλο να έρθει στον Ολυμπιακό. Απλά είναι τα πράγματα». Πάντως, στην επισήμανση πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν αυτός που τον έφερε και πως ήρθε από το καλό όνομα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε: «Αν ήταν τόπος μπίχλας η Ελλάδα, σιγά μην ερχόταν ο Μαρσέλο. Βλέπει μια Ελλάδα που πάει μπροστά, γι’ αυτό ήρθε αγαπητέ!».

Η απάντηση του Ζαχαριάδη

Φυσικά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Κώστας Ζαχαριάδης, απάντησε στο σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη με τρολάρισμα αφού, την Κυριακή (04/09), δεν δίστασε να χαρακτηρίσει περιπαικτικά ως «τρομερή παικτούρα» τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ειδικότερα, ο Κώστας Ζαχαριάδης έγραψε σε σχετική ανάρτηση στο Twitter: «Τον παραδέχομαι, είναι τρομερή παιχτούρα, παίζει σαν σκυλί σε όλες τις θέσεις, σε όλες τις εποχές. Όχι ο Μαρσέλο, ο Άδωνις. Ο Μαρσέλο είναι ένα καλό αριστερό back».

Από την πλευρά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στην τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., γράφοντας: «Ευχαριστώ, φίλε μου».

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook