Επικό σκηνικό στη Βουλή: Βουλευτής δεν κατάλαβε ότι το μικρόφωνο ήταν ανοιχτό και άρχισε τα «γαλλικά»: «Θα την σκίσω» | Video

επικό-σκηνικό-στη-βουλή-βουλευτής-δεν-1044271

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος πολιτικός ξεχνά ότι το μικρόφωνο του είναι ανοιχτό και ακούγονται πράγματα που σίγουρα ο ίδιος δεν θα ήθελε να βγουν στη φόρα.

Αυτό ακριβώς έπαθε και η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία ήταν μια από τους ψηφολέκτες στην ονομαστική μυστική ψηφοφορία που έγινε στη βουλή για τη διεύρυνση ή μη του κατηγορητηρίου σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Κάποια στιγμή χτύπησε το κινητό της, η βουλευτής το σήκωσε και άρχισε να μιλάει. Όμως, δεν είχε καταλάβει ότι το μικρόφωνο μπροστά της ήταν ανοιχτό, με αποτέλεσμα να ακουστούν στην… τηλεόραση σχεδόν όλα όσα έλεγε στο τηλέφωνο.

«Κάνουν πρότυπο την Πλάκα . Τι μπλέκουν τα πειραματικά με τα πρότυπα; Τα έχει κάνει σ@@@ά. Θα γίνει χαμός, θα την σκίσω. Σε κλείνω γιατί είμαι ψηφολέκτης» είπε και έκλεισε το τηλέφωνο.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

One thought on “Επικό σκηνικό στη Βουλή: Βουλευτής δεν κατάλαβε ότι το μικρόφωνο ήταν ανοιχτό και άρχισε τα «γαλλικά»: «Θα την σκίσω» | Video

  1. Ένα ακόμα τσουλ…στη Βουλή, που είναι η έκπληξη ? Αν περάσετε τούς βουλευτές των τελευταίων 60-70 χρόνων από φίλτρο που να κρατάει τους αγράμματους, τους ανθέλληνες, τους ανίκανους, τα λαμόγια, τους παπατζήδες και τους διαπλεκόμενους αμφιβάλω αν θα βαίνανε έξω 5-10. Αυτή η κατάντια φίλοι μου δεν είναι δίκη τους, είναι δική μας και μόνο δίκη μας. Σκεφτείτε πως θα ήταν η Ελλάδα σήμερα αν εμείς είχαμε τον πατριωτισμό και την εξυπνάδα να ψηφίζαμε για το καλό της χώρας και όχι για το ρουσφέτι και για μια θέση στο δημόσιο.
    Αυτή η βλαχοβλαχαρα βουλευτής είχε ανοικτό το τηλέφωνο μέσα στη Βουλή (στο εξωτερικό απαγορευται) και μίλαγε λες και ήταν στο στριπτιζάδικο και έμαθε ότι ο νταβάς της πήγε με άλλη στριπτιζού ! Να την χαίρεστε τη γλάστρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook