Επικίνδυνες «παγίδες» στο δρόμο της παλιάς Εθνικής Χανίων-Κισσάμου | Photos

επικίνδυνες-παγίδες-στο-δρόμο-της-π-924559

Τον… σταυρό τους κάνουν οι περαστικοί κάθε φορά που κυκλοφορούν στην παραλιακή του Μάλεμε, στην παλιά Εθνική Χανίων-Κισσάμου.

Όχι επειδή υπάρχει εκεί κάποιος ιερός ναός, αλλά γιατί εύχονται να μην τους πέσει κάποιος από τους σκουριασμένους, ετοιμόρροπους στύλους φωτισμού στα κεφάλια τους!

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη του zarpanews.gr οι εν λόγω στύλοι, από την φθορά του χρόνου γέρνουν επικίνδυνα, καθώς έχουν να συντηρηθούν προ αμνημονεύτων ετών! Εικόνες που ντροπιάζουν καθημερινά την όψη της παραλιακής και «πληγώνουν» τους κατοίκους του Μάλεμε.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr κάποιοι από τους στύλους, έχουν χάσει προ πολλού τη στατικότητά τους, με αποτέλεσμα να θυμίζουν κάτι από… τον πύργο της Πίζας. Με τη διαφορά όμως ότι σε αντίθεση με το ιταλικό αξιοθέατο, ουδείς από τους χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται κάθε χρόνο την περιοχή θα πλήρωνε για να δει αυτό το θέαμα εγκατάλειψης και αδιαφορίας.Πριν λοιπόν κάποιος ανυποψίαστος διαβάτης « πληρώσει ακριβά» αυτή την αδιαφορία και καταρρεύσει κάποιος στύλος στο κεφάλι του, καλό θα είναι οι αρμόδιοι να ασχοληθούν με το πρόβλημα, που όπως καταγγέλλεται παραμένει εδώ και χρόνια. Μακάρι έστω και τωρα να τους έρθει η… φώτιση και να δώσουν άμεση λύση, γιατί αν παρελπίδα συμβεί το… μοιραίο, τότε θα ναι αργά.Εκτός, κι αν λόγω της έλλειψης κάδων σκουπιδιών σε απόσταση 1 χλμ από το σημείο, κάποιοι θεωρούν είδος… τέχνης το «πάντρεμα» των αλουμινένιων κουτιών αναψυκτικών, πλαστικών ποτηριών και κάθε είδους σκουπιδιών, όπως είναι «χωμένα» στην εσοχή των σκουριασμένων βάσεων των στύλων, που έχουν αφαιρεθεί.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook