Επική γκάφα από τον ΣΚΑΪ – Ενημέρωνε για – ανύπαρκτους – νεκρούς στη Χαλκιδική από κακοκαιρία την ώρα του Survivor

επική-γκάφα-από-τον-σκαϊ-ενημέρωνε-γι-1456667

Eνα τεχνικό πρόβλημα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ «κοψοχόλιασε» τους τηλεθεατές την ώρα που παρακολουθούσαν αμέριμνοι το Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα εμφανίστηκε ένα «σούπερ» που πληροφορούσε ότι υπάρχουν 5 νεκροί από κακοκαιρία στη Χαλκιδική.

Προφανώς επρόκειτο για τεχνικό λάθος καθώς αφορούσε σε είδηση από το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο αρκούσε για να αναστατώσει πολίτες με φίλους και συγγενείς στη Χαλκιδική, καθώς άρπαξαν τα τηλέφωνα και όλο αγωνία τηλεφωνούσαν στους δικούς τους να μάθουν τί συνέβη και είναι καλά στην υγεία τους.

Πολλοί επίσης που παρακολουθούσαν το ριάλιτι, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστελναν μηνύματα συμπαράστασης στους ντόπιους.

Το τουίτερ φυσικά πήρε φωτιά, καθώς η λαχτάρα που τους επιφύλαξε ο σταθμός δεν ήταν και λίγη.

Περίπου μισή ώρα αργότερα, η γκάφα έπεσε στην αντίληψη κάποιου στο κανάλι, κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός και καθώς συνεχιζόταν το τηλεριάλιτι αυτή τη φορά στην κορυφή της οθόνης εμφανίστηκε «τίκερ» που εξηγούσε ότι από λάθος μεταδόθηκε παλαιότερη είδηση, ζητώντας «συγγνώμη για την αναστάτωση».

Πηγή: ieidisieis.gr

One thought on “Επική γκάφα από τον ΣΚΑΪ – Ενημέρωνε για – ανύπαρκτους – νεκρούς στη Χαλκιδική από κακοκαιρία την ώρα του Survivor

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook