Επική ατάκα της Ζενεβιέβ του GNTM: «Αγάπη δεν ξέρω σε ποια σπηλιά ήσουν, πάλι σαν σκαραβαίος ντύθηκες»

επική-ατάκα-της-ζενεβιέβ-του-gntm-αγάπη-δ-771528

Διπλό ρόλο είχε η Ζενεβιέβ στο χτεσινό επεισόδιο του GNTM με αποτέλεσμα οι ατάκες προς τις παίκτριες να πέφτουν βροχή.

Αρχικά η art director του GNTM «μπούκαρε στο σπίτι» των κοριτσιών και απέτησε να δει τις ντουλάπες τους, κάνοντας και τα ανάλογα σχόλια.

Ωστόσο μερικά ρούχα δεν άρεσαν καθόλου ούτε στην Χριστοπούλου ούτε στην Ζενεβιέβ με αποκορύφωμα αυτό της Ειρήνης Στεργιανού.

«Αγάπη τι κολάν είναι αυτό» είπε η Ζενεβιέβ ενώ στην συνέχεια η Χριστοπούλου «απείλησε» την Στεργιανού πως θα της το κάψει.

Ωστόσο εκεί που έγινε πραγματικά χαμός ήταν στην δοκιμασία αποχώρησης, στην οποία τα κορίτσια έπρεπε να ντυθούν μέσα σε γνωστό πολυκατάστημα, έχοντας στην διάθεσή τους μόνο 15 λεπτά για να βρουν ρούχα και στην συνέχεια να φωτογραφηθούν.

Μάλιστα η Ζενεβιέβ είχε αναλάβει τον ρόλο να αγχώσει ακόμη περισσότερο τα κορίτσια, πετώντας πάλι τις επικές της ατάκες.

«Καζαριάν θα βάλεις μόνο το καπέλο, θα μας βγεις με τα εσώρουχα», είπε στην παίκτρια.

«Δεν ξέρω σε ποια σπηλιά ήσασταν που δεν ξέρετε το νούμερό σας» είπε στην συνέχεια η art director στην Ειρήνη Ερμίδου, η οποία όπως αποκάλυψε δεν είχε μπει ποτέ ξανά σε πολυκατάστημα H&M.

Και οι επικές ατάκες της συνεχίστηκαν…«κάποια θα φύγει από τα H&M να πάει σπίτι της», «όποια ντυθεί σαν θείτσα θα φύγει και σαν θείτσα» και «Στεργιανού πάλι σκαραβαίος ντύθηκες να ξέρεις», ήταν μερικές ακόμη ατάκες που έκαναν τα κορίτσια να αγχωθούν περισσότερο.

Εν τέλει από την δοκιμασία, ο πιο αδύναμος κρίκος αποδείχτηκε η Ειρήνη Στεργιανού, η οποία και αποχώρησε από το παιχνίδι, ωστόσο για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις έκλεψε η Ζενεβιέβ.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook