Επικές αντιδράσεις στο Twitter για το επεισόδιο με την Ολλανδή δημοσιογράφο – «Πως λένε τη λίστα Πέτσα στα Ολλανδικα;»

επικές-αντιδράσεις-στο-twitter-για-το-επεισό-1314607

Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα, μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ολλανδής Δημοσιογράφου, στην κοινή συνέντευξη με τον Ολλανδό ομόλογό του, όταν η δημοσιογράφος του έκανε μια ερώτηση σχετικά με το προσφυγικό. Η ερώτηση αυτή, προκάλεσε τον θυμό του Έλληνα Πρωθυπουργού και μεταξύ των δύο υπήρξε ένταση.

Οι χρήστες του Twitter, βλέποντας το γεγονός, σχολίασαν με τον πιο καυστικό τρόπο τα όσα συνέβησαν.

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις:

 

2 thoughts on “Επικές αντιδράσεις στο Twitter για το επεισόδιο με την Ολλανδή δημοσιογράφο – «Πως λένε τη λίστα Πέτσα στα Ολλανδικα;»

  1. Συμφωνώ με τα σχόλια περί λίστας Πέτσα κλπ. Δεν συμφωνώ με την επιθετική στάση της Ολλανδής στον Έλληνα πρωθυπουργό και τη χώρα μας. Δεν εξετάζω αν αυτά που λέει ισχύουν ή όχι. Γενικά μου δίνει στα νεύρα οι άλλοι να μας κατηγορούν, χωρίς να βλέπουν πρώτα την καμπούρα τους. Μεταξύ μας μπορούμε να λέμε και καμιά χριστοπαναγία, αλλά δεν μπορεί να μιλούν έτσι οι αποικιοκράτες.
    Η απάντηση του Κούλη ότι γνωρίζει ότι στην χώρα σας μπορείτε να κάνετε ευθέως ερωτήσεις, είναι εντελώς άστοχη, ηλίθια και απέδειξε πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι η ενημέρωση στη χώρα μας κάθε άλλο παρά δημοκρατία θυμίζει. Αυτά μεταξύ μας.

    1. Φίλε μου φαίνεσαι ότι εχεις γαλουχηθεί με τα ελληνικά …….. τανταρντ δημοκρατίας, όπου δεν χρειάζεται Ν ξέρεις ούτε καν να μιλάς ελληνικά και το μόνο κριτήριο είναι το μέγεθος της γλώσσας, και η σκυλίσια αφοσίωση στον αφέντη. Μην ξεχνάς ότι δυο δημοσιογράφοι έριξαν τον Νίξον από τη προεδρία παρά τις διαμαρτυρίες και την άρνηση του την κατηγορία που έκαναν. Η δημοσιογράφος με την ερώτηση της …….ξεβράκωσε το μητσοτακη γιατί τον υποχρεώθηκε να αποκαλύψει το κόμπλεξ που έχει σε οτιδήποτε δεν υποκλύεται μπροστά του, κάτι πού δείχνει γιατί στην πανδημία είχαμε τόσους πολλούς νεκρούς και ότι κομα τραβιόμαστε με την πανδημία, εδειξε την τιμωρητική προσωπικότητα του κάτι που ζει καθημερινά ο Έλληνας, δείξε ποσο βλάκας είναι αφού μπορούσε να απάντηση ήρεμα με επιχειρήματα. Και επίσης εδειξε ότι όσο πιο γρήγορα όνομα πετάξουμε τον κάδο αχρήστων τόσο πιο γρήγορα θα σηκώσουμε κεφάλι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook