Επίδομα 800 ευρώ: Τέλος με την πληρωμή από σήμερα έως 19 Μαΐου

επίδομα-800-ευρώ-τέλος-με-την-πληρωμή-από-1030583

Τέλος για το περιβόητο επίδομα των 800 ευρώ. Σήμερα ξεκινάει η τελευταία πληρωμή για το επίδομα 800 ευρώ.

Πλέον στη ζωή μας θα μπει το επίδομα 534 ευρώ για τον Μάιο και σταδιακά το επίδομα για την κάλυψη του μισθού σε όσους μπουν σε εκ περιτροπής απασχόληση.

Έτσι, σήμερα ξεκινούν οι τελευταίες πληρωμές για το επίδομα των 800 ευρώ από το πρώτο πακέτο στήριξης.

Το επίδομα θα πάρουν ειδικές κατηγορίες και περιπτώσεις εργαζομένων που δεν έχουν λάβει ακόμη ενίσχυση.

Σήμερα Τετάρτη 13 Μαΐου και αύριο Πέμπτη 14 Μαΐου είναι προγραμματισμένη η πρώτη πληρωμή για τις ειδικές κατηγορίες εργαζομένων, οι αιτήσεις των οποίων ξεκίνησαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα supportemployees.services.gov.gr την περασμένη Δευτέρα 11 Μαΐου και συνεχίζονται έως και την ερχόμενη Κυριακή 17 Μαΐου.

Αύριο Πέμπτη 14 Μαΐου και μεθαύριο Παρασκευή 15 Μαΐου αναμένεται να πληρωθούν οι ειδικές περιπτώσεις εργαζομένων, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη ακολουθεί η επόμενη πληρωμή των ειδικών κατηγοριών.

Αυτό είναι και το τέλος για το επίδομα των 800 ευρώ.

Οι εργαζόμενοι των ειδικών περιπτώσεων που ολοκληρώθηκε η υποβολή των αιτήσεων και ανάμεσα τους είναι εργαζόμενοι σε επίσχεση εργασίας, οι δανειζόμενοι εργαζόμενοι, οι εργαζόμενοι σε επιχείρηση που μεταβιβάστηκε κ.α. θα πληρωθούν την Πέμπτη 14/5 έως και την Παρασκευή 15/5.

Παράλληλα για τους εργαζόμενους που βρίσκονται σε αναστολή της σύμβασης εργασίας τους τον Μάιο καθώς οι επιχειρήσεις που εργάζονται παραμένουν κλειστές προβλέπεται η καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού ανάλογα με τις ημέρες αναστολής το διάστημα 5 με 10 Ιουνίου.

Οι εργαζόμενοι που παραμένουν σε αναστολή υποχρεωτικά εντός του Μαίου για 3 έως 24 ημέρες θα λάβουν ειδική αποζημίωση αναλογική των ημερών της αναστολής με δεδομένο ότι οι 30 ημέρες αντιστοιχούν στο ποσό των 534 ευρώ.

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook