Επίδομα 800 ευρώ για Μάϊο και μισό Ιούνιο – Τι είπε ο υπουργός | Video

επίδομα-800-ευρώ-για-μάϊο-και-μισό-ιούνιο-1018462

Η κυβέρνηση σχεδιάζει να επεκτείνει και για τον Μάϊο και τον μισό Ιούνιο το επίδομα των 800 ευρώ. Η απόφαση έχει κλειδώσει και το επίδομα των 800 ευρώ θα δοθεί από την 1η Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου σε όσους εργαζόμενους πλήττονται από την κρίση και είναι σε αναστολή η σύμβασή τους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτό δεν σημαίνει ότι μέχρι τότε όλες οι επιχειρήσεις θα είναι κλειστές. Αλλά επειδή η αποκλιμάκωση των μέτρων θα γίνει σταδιακά υπολογίζεται ότι θα πρέπει να βοηθηθούν οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις που θα είναι ακόμα κλειστές.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, τα μέτρα ελάφρυνσης της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών του κορονοϊού στην οικονομία θα συνεχιστούν και τον επόμενο μήνα, αν η οικονομία δεν φτάσει στο επιθυμητό σημείο.

«Ο σχεδιασμός μας με βάση τα διαθέσιμα τα οποία έχουμε, είναι για να επαναληφθεί όλο αυτό το σύστημα, άλλη μία φορά, τον επόμενο μήνα», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών για το επίδομα των 800 ευρώ, μιλώντας στο KONTRA και την εκπομπή “Επί του Πιεστηρίου” με τον Γιώργο Σιαδήμα.

Απαντώντας στο ερώτημα για το αν τα άλλα 800 ευρώ αντιστοιχούν στον Μάιο και τα μέσα Ιουνίου; απάντησε ότι «Θα ήθελα, για να σας πω την χρονική διάρκεια να δούμε ποιες θα είναι οι συμβουλές των ειδικών».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook