Κρήτη | Καταπλακώθηκε από ψυγείο μέσα σε ασανσέρ – Μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό 24χρονου

κρήτη-καταπλακώθηκε-από-ψυγείο-μέσα-σ-973179

Συναγερμός σήμανε στο ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική, στις 11 το πρωί της Τετάρτης, για έναν 24χρονο άνδρα ο οποίος εγκλωβίστηκε σε ασανσέρ.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε εστιατόριο, στο κέντρο του Ηρακλείου, στην συμβολή των οδών Καγιαμπή και Αγίων Δέκα, στην περιοχή του Αγίου Μηνά.

Ο νεαρός είχε καταπλακωθεί από καταψύκτη μέσα σε ασανσέρ στην προσπάθειά του να μεταφέρει την συσκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα έγιναν όταν κατά την μεταφορά της συσκευής ο κλωβός του ασανσέρ έπεσε βίαια από τον 2ο όροφο, στο υπόγειο του κτιρίου, με αποτέλεσμα ο νεαρός άνδρας να εγκλωβιστεί και να τραυματιστεί.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής και το όχημα άμεσης επέμβασης του ΕΚΑΒ με διασώστη και γιατρό αλλά και ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τον διοικητή του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Ηρακλείου Μιχάλη Σεληνιωτάκη, η επιχείρηση απεγκλωβισμού του άνδρα ήταν ιδιαίτερα δύσκολη καθώς το ασανσέρ ήταν πολύ στενό και μέσα σε αυτό υπήρχε και η ογκώδης συσκευή.

O νεαρός μετά τον απεγκλωβισμό του παρελήφθη από το ασθενοφόρο έχοντας τις αισθήσεις του, με πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει υποστεί ορθοπεδικά και θλαστικά τραύματα.

creta24.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook