Επιχείρησαν να βάλουν ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα σε φυλακή χρησιμοποιώντας όχημα τροφοδοσίας

επιχείρησαν-να-βάλουν-ναρκωτικά-και-κ-1644899

Μέσα σε φορτηγό που μετέφερε λαχανικά και φρούτα στις φυλακές ανηλίκων στον Αυλώνα βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα, που προορίζονταν για κρατουμένους που φέρονται να είχαν κάνει τη σχετική «παραγγελία».

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν επιχείρηση στην περιοχή του Αυλώνα και πέρασαν χειροπέδες σε έναν 36χρονο και έναν 45χρονο για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και εισαγωγή και διάθεσης συσκευών κινητής τηλεφωνίας σε κατάστημα κράτησης της χώρας.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν την πληροφορία ότι θα γίνει προσπάθεια εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών και κινητών τηλεφώνων στο Ε.Κ.Κ.Ν. Αυλώνα, κρυμμένων σε όχημα τροφοδοσίας, προκειμένου παραληφθούν και πωληθούν σε κρατουμένους. Στη συνέχεια, συστήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών με σκοπό την αποτροπή της εισαγωγής.

 

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της Τετάρτης 8 Μαρτίου, το φορτηγό τροφοδοσίας με επιβαίνοντες τους δύο συλληφθέντες προσέγγισε το Κατάστημα Κράτησης του Αυλώνα. Λίγο πριν εισέλθει σε αυτό, ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς.

Πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, ενδελεχής έρευνα στο εσωτερικό του φορτηγού και ανευρέθη επιμελώς κρυμμένη σε κρύπτη ανάμεσα στις θέσεις του οδηγού και του συνοδηγού αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα κάνναβη 26,3 γραμμαρίων. Ακολούθησε έρευνα στον αποθηκευτικό χώρο-ψυγείο όπου βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη ανάμεσα σε είδη μαναβικής, σακούλα που περιείχε μεταξύ άλλων: ποσότητα κάνναβης 157,1 γραμμ., 3 κινητά τηλέφωνα, κάρτα SIM, 3 φορτιστές κινητών τηλεφώνων και 3 ζευγάρια ενσύρματων ακουστικών.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook