Επιχειρηματίας βάζει τους εργαζόμενους να κάνουν… push ups – Τους δίνει και στρατιωτικούς βαθμούς

επιχειρηματίας-βάζει-τους-εργαζόμεν-1578570

Πειθαρχία λόχου και… στρατιωτικούς βαθμούς φέρεται να επέβαλε ένας επιχειρηματίας στους εργαζόμενούς του, σε ελληνική εταιρεία. Ο ιδιοκτήτης μεγάλης εταιρείας τροφίμων με εξαγωγική δραστηριότητα φαίνεται πως εφάρμοζε μία παράδοξη πρακτική στην επιχείρησή του.

Σύμφωνα με την εκπομπή LiveNews, ο επιχειρηματίας έδινε στα ανώτερα στελέχη της εταιρείας στρατιωτικούς βαθμούς, όπως επιλοχίας, λοχαγός, ταξίαρχος κ.ά.

Όπως αναφέρουν σχετικές καταγγελίες, ο εργοδότης δεν σταματούσε εκεί, καθώς φέρεται να απαιτούσε από εργαζόμενούς του να κάνουν push ups, μπροστά του, ακόμη και κατά τη διάρκεια συσκέψεων.

Στην επιχείρηση, μάλιστα, είχε προσληφθεί ένας personal trainer για να γυμνάζει τους εργαζομένους και να τους δίνει ακόμη και πτυχία για διάφορα αθλήματα.

Σύμφωνα με την εκπομπή, εξαιτίας αυτής της πρακτικής αλλά και άλλων λόγων, πολλοί εργαζόμενοι αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την εταιρεία. Στο κενό έπεσαν, εξάλλου, οι προσπάθειες διαφόρων προσώπων να συμβουλεύσουν τον επιχειρηματία να αλλάξει τακτική.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook