EPIC | Είπαν στον Αρχιεπίσκοπο κάλαντα… RNB | Video

epic-είπαν-στον-αρχιεπίσκοπο-κάλαντα-rnb-video-116003

Μια απρόσμενη έκπληξη επεφύλαξαν στον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, οι μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Αγίων Αναργύρων που πήγαν να του ψάλλουν τα κάλαντα επιλέγοντας έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Περιμένοντας να ακούσει τα παραδοσιακά κάλαντα ο κ. Ιερώνυμος έμεινε έκπληκτος όταν τρεις μαθητές και μια μαθήτρια βγήκαν μπροστά του και άρχισαν να τα… ψάλουν σε ραπ στυλ.

Ο Ορέστης, η Κέλλυ, ο Ράτι και ο Χρήστος από τους Αγίους Αναργύρους ραπαραν στην αίθουσα του θρόνου της Αρχιεπισκοπής αλλάζοντας το παραδοσιακό κλίμα.

«Ένα ευχάριστο τραγούδι για τον κύριο μας» απάντησε ο Ράτι στην ερώτηση τι τραγούδι ήταν αυτό, ενώ η Κέλλη τόνισε ότι ήταν μια ειδική διασκευή για τον Αρχιεπίσκοπο.

«Οι λέξεις μου ελάχιστες και κρύες σαν την πάχνη, ο λόγος σου θερμότητα στην κρύα ανθρωπότητα» λένε κάποιοι στίχοι αναφερόμενοι στον Κύριο μας και σε άλλο σημείο αναφέρουν για την Εκκλησία μας «όσο και να χτυπούν την Εκκλησία μας δεν πέφτει, πάντα θα υπάρχει ένας Ιούδας με μορφή Υπηρέτη».

Ο κ. Ιερώνυμος ευχαρίστησε τα παιδιά για την έκπληξη και ευχήθηκε καλές γιορτές προσφέροντας τους από ένα σταυρό ως ευλογία.

kalanta rap

Πηγή: dogma.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook