Επί ένα μήνα της έκανε «πρόταση γάμου» κι αυτή δεν το καταλάβαινε

επί-ένα-μήνα-της-έκανε-πρόταση-γάμου-920031

Επί ένα μήνα δεν έκανε τίποτε άλλο από «προτάσεις γάμου» που όμως πήγαιναν στον βρόντο. Ο λόγος για τον 30χρονο Έντι Οκόρο από την Αγγλία, που αποφάσισε ότι θέλει να νυμφευθεί την 28χρονη κοπέλα του, Κάλι Ριντ.

Ωστόσο, ο τρόπος του Έντι ήταν ανορθόδοξος, με αποτέλεσμα για καιρό να βάζει το δαχτυλίδι σε εμφανή σημεία, για να δει πώς θα αντιδράσει η Κάλλι.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του μήνα, ο Έντι έβγαλε και φωτογραφίες του να κρατά το δαχτυλίδι μπροστά στην κοπέλα του, καθώς κοιμόταν, ενώ ένα βράδυ το έβαλε και στο χέρι της. Όταν δεν το κατάλαβε, το άφησε για δύο ημέρες στο κουτί με τα κοσμήματά της. Όμως και πάλι δεν το βρήκε.

Ο Έντι μοιράστηκε την εμπειρία του στα κοινωνικά δίκτυα. Όπως εξήγησε, είναι αυθόρμητος και του αρέσει να αυτοσχεδιάζει. «Όσοι έχετε περάσει απ’ αυτή την εμπειρία (και όσοι θα περάσουν σύντομα), θέλετε να προτείνετε με έναν τρόπο που θα σημαίνει κάτι», έγραψε.

Όπως εξήγησε, ο ίδιος δεν μπορούσε να το κάνει έτσι, λόγω του αυθόρμητου αυτοσχεδιασμού του.

Η Κάλι γνώριζε ότι ο Έντι δεν θα έκανε κάτι τετριμμένο για να της προτείνει να παντρευτούν, οπότε κάθε φορά που προγραμμάτιζε ένα ταξίδι ή ένα γεύμα, διατηρούσε υποψίες.

Πάντως ο Έντι είχε πάντα μαζί του το δαχτυλίδι, ελπίζοντας ότι η στιγμή και ο απρόβλεπτος χαρακτήρας του θα συμβάδιζαν.

Ένα μήνα περίπου μετά, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή, ο Έντι καθόταν στον καναπέ και θαύμαζε το πολύτιμο δαχτυλίδι, μέχρι που η Κάλι τον τσάκωσε.

Πάντως ο ίδιος κατάφερε να βγάλει αρκετές φωτογραφίες από αποτυχημένες προτάσεις, μέχρι που η κοπέλα του το ανακάλυψε.

protothem.agr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook