Επετειακή εθελοντική δράση αλληλεγγύης για τα αδέσποτα ζώα στα Χανιά | Photo

επετειακή-εθελοντική-δράση-αλληλεγγ-436194
φωτό αρχείου

Με αφορμή την συμπλήρωση των 4 χρόνων από την ίδρυσή της η Εθελοντική Ομάδα Αλληλεγγύης Χανίων «Βοήθα με να μπορώ» διοργανώνει το Σάββατο 15/02 ώρα 10:00 – 14:00 στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας, μια επετειακή εθελοντική δράση αλληλεγγύης, συγκεντρώνοντας τροφές και φάρμακα για τα αδέσποτα ζώα της πόλης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση στο Facebook

Όπως έχει δείξει ο χρόνος, μια φράση από μόνη της δεν έχει νόημα αν δε συνοδεύεται από πράξεις! Συμπληρώσαμε αισίως 4 συναπτά έτη από την ίδρυση της εθελοντικής μας ομάδας και δεν θα μπορούσαμε παρά να τιμήσουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια με μια επετειακή εθελοντική δράση αλληλεγγύης αυτή την φορά για τα ζώα που καθημερινά εγκαταλείπονται στην πόλη μας.

Το Σάββατο λοιπόν 15/02 ώρα 10:00 – 14:00 συγκεντρωνόμαστε όλοι μαζί στο πάρκο ειρήνης και φιλίας όπου θα συγκεντρώνουμε !

✅ Τροφές και φάρμακα για τα αδεσποτάκια !

Υποσέντονα, Γάζες, παλιές καθαρές κουβέρτες & χαλάκια

Ανθρώπινα φάρμακα : zithromax, flagyl σιρόπι, augmentin χάπια & σιρόπι, dalacin, vibramicyn, zantac, zilapour χάπια, tomprex οφθαλμική αλοιφή

Κτηνιατρικά φάρμακα: χάπια & αμπούλες για αποπαρασίτωση, αντιπαρασιτικά κολάρα, Ατροπίνες…

Μια εθελοντική πρωτοβουλία Αγάπης και Αλληλεγγύης από την ομάδα μας με την στήριξη του συλλόγου Η προστασία των ζώων, Χανιά/Chania animal protection για τα αδέσποτα της πόλης μας … Ας βοηθήσουμε όλοι μας, ο καθένας με το δικό λιθαράκι τις αδέσποτες ψυχές που μας έχουν ανάγκη !!!

Εκατομμύρια αθώες ζωές ζουν στο δρόμο, χωρίς φαγητό και νερό και μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα από όσα νομίζουμε για αυτό. Είναι μια υπόθεση που μας αφορά όλους! Η ζωή ενός εγκαταλειμμένου ζώου χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες. Υποσιτίζονται, υποφέρουν από τις ακραίες καιρικές συνθήκες του κρύου ή της υψηλής θερμοκρασίας και αρρωσταίνουν δίχως να υπάρχει κανείς να τα βοηθήσει. Είναι πολύ σημαντικό να ενημερωθούμε όσο καλύτερα μπορούμε για τις ευθύνες που συνοδεύουν την υιοθεσία ενός κατοικίδιου – πέρα από τη συντροφιά και τη χαρά που μας προσφέρει. Ακόμη πιο κρίσιμο, να μάθουμε όλοι πως οι ζωές των κατοικιδίων δεν πουλιούνται, ούτε αγοράζονται. Όσοι σκέφτεστε να αποκτήσετε ένα σκυλάκι ή μια γάτα απευθυνθείτε σε ένα φιλοζωικό σωματείο, καθώς έχουν τόσα αδέσποτα υπό την προστασία τους, που σίγουρα εκεί θα βρείτε τον πιστό σας σύντροφο!

Η εγκατάλειψη κατοικίδιου απαγορεύεται βάσει του Νόμου 4039/2012 και 1197/81

Αν δεν θέλετε να συγκατοικήσετε πραγματικά με ένα ζωάκι μην το υιοθετείτε. Δεν υπάρχει λόγος να το ταλαιπωρείτε.

Ας δώσουμε όλοι μαζί τέλος στην αδιαφορία που οδηγεί στον βασανισμό και το θάνατο χιλιάδων ζώων στο δρόμο.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν βοηθήσει πολλά αδέσποτα ζωάκια να βρουν οικογένεια. Μπορείς να βοηθήσεις και εσύ προωθώντας αγγελίες. Εσείς και εμείς κάνουμε τη διαφορά. Μαζί !!!

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook