Επετειακή εκδήλωση για τον Οικουμενικό Πατριάρχη της Εκκλησίας Κρήτης στην ΟΑΚ

επετειακή-εκδήλωση-για-τον-οικουμενι-1303704

Επετειακή εκδήλωση για τον Οικουμενικό Πατριάρχη της Εκκλησίας Κρήτης στην ΟΑΚ

Η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης διοργανώνει επετειακή εκδήλωση για την συμπλήρωση 30 ετών ευκλεούς Πατριαρχίας της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ. Χώρος πραγματοποίησης: το μεγάλο και ευρύχωρο αμφιθέατρο της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το εσπέρας της Τετάρτης, 3 Νοεμβρίου, και ώρα 17.30μ.μ., σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: Καλωσόρισμα, Χαιρετισμοί, Ριζίτικο για την Πόλη από τον Σύλλογο Ριζιτών «Η Κίσαμος», κεντρική ομιλία από τον Σεβ. Μητροπολίτη Κρήνης κ. Κύριλλο, Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, Πρόεδρο της Τμήματος Θεολογίας του Ε.Κ.Π.Α., με θέμα: «Το Οικουμενικό Πατριαρχείο και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος (1991-20021)».

Η εκδήλωση θα διανθιστεί με επιλεκτικά τραγούδια από την Πόλη υπό της χορωδίας του Ωδείου της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ως και την προβολή φωτογραφικού υλικού από τις, κατά καιρούς, επισκέψεις του Παναγιωτάτου στην Κρήτη. Καλείστε όπως προσέλθετε να συνεορτάσουμε το μεγάλο αυτό γεγονός, τηρώντας τα ισχύοντα μέτρα, σύμφωνα με τα δεδομένα εισόδου σε κλειστούς χώρους.

H εκδήλωση θα μεταδοθεί (ζωντανά) από το κανάλι της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης στο YouTube, μέσω του συνδέσμου: https://bit.ly/2J7COjp, επιλέγοντας την σήμανση “Live”, από τό Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης «Το Φως», 99.7 FM. και από το Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ι. Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου «Ράδιο Μαρτυρία», 95,5 FM. Της εκδήλωσης και ώρα 16.30μ.μ. θα προηγηθεί Εσπερινός στην Ι. Πατριαρχική Μονή Γωνιάς.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook